Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nový koncept SUV od BMW unikl na svět! Takhle vypadá vize Neue Klasse X

Lukáš Volšický
Diskuze (31)

Nejnovější designová studie od BMW unikla na svět jen pár dnů před premiérou. Poprvé ukazuje design nových SUV na budoucí platformě Neue Klasse.

Už ve čtvrtek 21. března má mnichovské BMW na letošní výroční konferenci odhalit nový koncept předcházející produkčnímu modelu. Novinka bude SUV derivátem pro novou modelovou řadu Neue Klasse, a jak pozvánka na tiskovou konferenci uvádí, nová designová studie se bude oficiálně jmenovat BMW Vision Neue Klasse X. Bohužel, BMW se už opět čelí automobilovým špiónům a novinka se ukazuje předčasně.

BMW Vision Neue Klasse X uniklo na veřejnost těsně před světovou premiérou, když se na prvních fotografiích ukazuje na sociálních sítích. Nové elektrické SUV z Mnichova bude dalším vozem z nové modelové řady Neue Klasse, která nás už v minulosti zaujala elegantním designem, a musíme uznat, že i tato novinka vypadá docela k světu! V Mnichově se do budoucna asi rozhodli pro menší kontroverzi než u dnešních modelů.

Zajímavým detailem jsou i nová minimalistická zpětná „zrcátka“ – ve skutečnosti budou ukrývat zpětné kamery. V BMW se tak rozhodli pro novou inovativní techniku ve prospěch pokročilejší aerodynamiky a nižšího odporu vzduchu. Z reálné fotografie pak lépe vyčnívá obrovská masivní příď s horizontálními svítícími ledvinkami a velkými předními světlomety.

Video se připravuje ...

Na oficiální představení nového konceptu si musíme počkat do čtvrtka, ale už teď můžeme vidět, kam v budoucnu bude pokračovat vývoj populárních mnichovských SUV. O všech novinkách vás budeme informovat hned krátce po blížící se tiskové konferenci. I nadále tak sledujte Auto.cz.

Lukáš Volšický
Diskuze (31)

Doporučujeme

20. 3. 2024 10:58
Re: Design
A mezitim si ten trh “eletricke premie” rozebere Tesla s cinanem… :-!
20. 3. 2024 10:48
Re: Matoucí obrázky
A to je ta krasa veci, ze se musis dukladne soustredit :-!
20. 3. 2024 10:48
Zarici ledviny
Bez zarici ledviny ani krok :-!
Avatar - Jaros 00071
20. 3. 2024 09:34
Fuj
Další hnus od BMW.. :-O :no: Jsou vůbec normální?
20. 3. 2024 08:49
Matoucí obrázky
Kamery místo zpětných zrcátek jsou efektní, ale na prd. Kdo to má v Ioniqu 5, už ví, že to tak je. A ty obrázky sedanu jste tam neměli vůbec dávat. SUV je možná na prvním a třetím, ale ostatní jsou matoucí.