Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nový Land Rover Freelander: první oficiální snímky

Ondřej Láník
Diskuze (18)
Premiéru připravil britský specialista na offroady a SUV na červencovou londýnskou autoshow, ale již nyní jsou k dispozici první náhledy prospektů, které zřejmě unikly z grafického studia.

První oficiální snímky nového malého Land Roveru unikly dříve než se tak mělo ve skutečnosti stát. Premiéru připravil britský specialista na offroady a SUV na červencovou londýnskou autoshow, ale již nyní jsou k dispozici první náhledy prospektů, které zřejmě unikly z grafického studia.

Nový Freelander, který se bude prodávat jako LR2 v zámoří, je opticky pouze evolucí předchůdce, ale technicky jde o zcela nový model. Freelander 2 využívá komponenty použité na připravovaném Volvu XC50.

Design se odvolává na současný styling modelů Range Rover/Land Rover. Za předním kolem na blatníku tak například najdeme charakteristický otvor se směrovkou, opakuje se motiv kruhových předních světel usazených v obdélníkovém sdruženém světlometu i výrazně opticky oddělená kapota motoru.

Také interiér vychází z konceptu větších modelů, chybět nebude pohon všech kol kombinovaný se systémem Terrain Response (pravděpodobně v jednodušší verzi).

Místo dosavadních několika karosářských verzí bude v nabídce jen jediná pětidveřová.

Ondřej Láník
Diskuze (18)
28. 5. 2006 22:25
Re: KONEČNĚ KÁRA,
Co myslíš, že je to hodně?
28. 5. 2006 22:09
KONEČNĚ KÁRA,
která tě sejme, kterou budeš milovat, která tě podrží... Ten předek :yes: bravo, bravo. Máme málo snímků (i tak díky za ně) tak s celkovým hodnocením počkejme, ale to nejdůležitější, ten první kukuč... ten vnímám zcela zřetelně a velmi intenzivně. Už LR1 nebyl pro žádný registrovaný partnery... a je zřejmé, že i LR2 bude dokonalá kára pro tvrdýho chlapa. Tipuju, že když do něho investuješ kolem milionu... bude komplet vybavenej a projedeš s ním všude. BRAVO LAND ROVER :yes: :yes: :yes: