Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nový Multivan je čistokrevné MPV. Elektrické užitkáče smysl mají, říká šéf VW Užitkové vozy

redakce AUTO.CZ
Diskuze (13)

Na koho cílí nová generace Multivanu? Jakým směrem se vydá značka Volkswagen Užitkové vozy v budoucnosti? A pro koho je vhodná elektrifikace užitkáčů? Odpovědi najdete v nejnovějším podcastu Auto.cz.

Pozvání na rozhovor tentokrát přijal Jakub Šebesta, ředitel VW Užitkové vozy Česká republika. Podcast, který pro vás tentokrát publikujeme i formou videa, se točil nejen kolem elektrifikace užitkových vozidel, ale i samotné budoucnosti užitkáčů značky Volkswagen. Největším tématem je samozřejmě nová generace Multivanu, která se představila teprve před pár týdny. Řeč však přišla i na chystanou elektrickou novinku vycházející z konceptu ID. Buzz.

Podcast Auto.cz

Nový formát našeho webu přináší rozhovory s lidmi z oblasti automobilismu i motorsportu. Redaktoři Auto.cz zde také diskutují nad aktuálními událostmi a tématy, které se automobilového světa bezprostředně dotýkají. Podcast Auto.cz si můžete pustit na službách Spotify, Apple Podcasts, YouRadio Talk, ale samozřejmě také u nás na webu.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (13)

Doporučujeme

15. 7. 2021 22:58
Re: Rozhovor o ničem a diskuse taky
No, asi tak...
15. 7. 2021 21:17
Rozhovor o ničem a diskuse taky
Tak rozhovor byl poměrně o ničem, takový nudně strojený, hlavně se nezeptat špatně… Otázky návodné, přitom téma jak hrom - výměna klasického Multivanu za auto na podvozku nižší střední atd…

Pak otevřu diskusi a pár mamlasů tu mele nesmysly… ;-\
Avatar - KANKUNEN
15. 7. 2021 20:04
Re: Chybíte nám pane Fostek
Magore, kolik máš nicků?