Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nový TV Svět motorů: Vaculík vyveze Trabanta, testy Maserati a Hyundaie Ioniq 6

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)

V 20:30 se na Nova Action vydáme na testovací jízdy tří naprosto odlišných vozů. Vláďa Kadera otestuje luxusní Maserati Gran Turismo Trofeo, Michal Dokoupil vyzkouší elektromobil Hyundai Ioniq 6 a Martin Vaculík oživí po 14 letech svůj Trabant 601.

Dnes ve 20:30 na Nova Action. A na Voyo

Připravte se na premiéru 18. dílu, který bude vysílán dnes, ve středu 14. června, na Nova Action. Pro ty, kdo by to nestihli – repríza běží v pátek ve dvou termínech, a to v 1:30 a 7:30. Všechny díly můžete najít již teď v internetové televizi Voyo.

Znovu se do úlohy moderátorů postaví Vláďa Kadera, Michal Dokoupil a Martin Vaculík. Každý z nich usedne za volant něčeho úplně jiného a představí nám zcela odlišné zážitky z jízdy a techniku.

Maserati Gran Turismo Trofeo

Vláďa Kadera bude mít tu čest otestovat italský klenot – Maserati Gran Turismo Trofeo. Pořádné cestovní kupé s novým motorem Nettuno přímo z komorních dílen Maserati. Vláďa ukáže techniku a všechny krásné detaily. Navíc přiblíží proces výroby. A hlavně tomu dá pořádně napít! 

Zajímavý elektromobil Hyundai Ioniq 6

Michal Dokoupil naopak usedne do moderního elektrického vozu, konkrétně do Hyundai Ioniq 6, nástupce původního Ioniqu. Tohle auto má výjimečné nízkou spotřebu elektřiny, proto ani nepotřebuje obří baterie. Unikátní je na něm i jeho záď, která tvarem připomíná staré Tatry, průkopnice aerodynamiky. Ve spojení s rychlým nabíjením to může fungovat. Jde o jeden z prvních elektromobilů pro bezproblémovou cestu přes celý kontinent? 

Martin Vaculík opráší svého Trabanta

Martin Vaculík po 14 letech vyveze svůj Trabant 601 ze stodoly. Tento kultovní východoněmecký automobil je symbolem doby dávno minulé, ale stále živý v srdcích mnohých motoristů. Uvidíme, jaké bude pro Martina setkání s minulostí. Je přesvědčený, že nastartuje. Jak oživit auto, které tak dlouho stálo?

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)