Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nový VW Amarok vykreslen v sériové podobě. Jak se vám líbí?

Stanislav Kolman
Diskuze (8)

Pick-up Volkswagenu se co nevidět dočká nové generace, jež dorazí v rámci partnerství s Fordem. Po oficiální skice tu máme povedenou vizualizaci.

Před pár dny ukázal Volkswagen na výroční tiskové konferenci první skicu nové generace pick-upu Amarok. Půjde o první vůz, jenž vznikne v kooperaci s Fordem. Úvodními produkty tohoto partnerství budou užitkové vozy obou značek, později by měly následovat i společně elektromobily.

Nový Amarok má sdílet řadu komponent a technologií s příští generací Fordu Ranger. Oba pick-upy by měly dorazit na trh začátkem roku 2022. Jen připomeňme, že současný Amarok se prodává od roku 2010, přičemž od roku 2016 jej lze pořídit i s motorovým vrcholem v podobě třílitrového šestiválce.

Nový Amarok se na nákresu představil v hodně agresivním kabátku, jehož svalnaté tělo nechává vzpomenout na ostrý Ranger Raptor. Lze předpokládat, že sériová verze takhle odvážná nebude, ale kdyby měla být, určitě by vypadala jako dílo tvůrců ze serveru Kolesa.ru.

Zachována zůstala výrazná příď s ochrannými stříbrnými prvky, stejně jako široké nárazníky. Jen kola včetně obutí jsou civilnější. A když se ruští grafici pustili do práce, rovnou nakreslili i záď vozu, která se ve srovnání s předchůdcem změnila jen minimálně.

A jak se dílo líbí vám?

Stanislav Kolman
Diskuze (8)

Doporučujeme

Avatar - Jaros71
24. 3. 2020 00:49
Dobrý...?
Ale ano , docela povedené , asi bude mít trošku víc strohý design typu VW.
Avatar - Ada je zase tady
24. 3. 2020 00:17
Re: Z mého pohledu
Malůvky vem čert. Ale ten 3l TDI by se mi moc líbil v novém Outlanderu!
23. 3. 2020 19:11
Z mého pohledu
ta kresba docela jde. Ale je to celkem jedno, protože to je jenom představa jednoho grafika...
Avatar - simon_sez
23. 3. 2020 18:57
Re: Strašná ruská malůvka...
Tiež tam vidím 3 diamanty, myslím, že jeden BY kupec sa tu nájde ;-)
23. 3. 2020 16:32
Re: Strašná ruská malůvka...
Ta inspirace L200kou je do očí bijící. Osobně se mi L200 líbí moc... jen nechápu, tak zjevné kopírovaní u VW, tam bych čekal, že se to bude znovu podobat víc Touaregu...