Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Od státu se šrotovného nedočkáte, v AAA AUTO pokračuje!

Prezentace klienta
Diskuze (0)
Získání slevy je velmi rychlé a jednoduché. Výkup starého vozu i vyřízení kupní smlouvy na novější automobil se obvykle pohybuje v řádu desítek minut.

Skupina AAA AUTO znovu zavedla od 1. dubna šrotovné ve výši 10 až 50 tisíc Kč. „Předchozí nabídku našeho šrotovného využilo v České republice 1823 zákazníků. To výrazně předčilo naše očekávání, a proto chceme toto zvýhodnění nabídnout tuzemským motoristům i letos,“ uvedl ředitel výkupu AAA AUTO Petr Vaněček. Na rozdíl od 13 jiných zemí EU a nyní také Ruska Česká republika dotační podporu nákupu nového vozu výměnou za ekologickou likvidaci starého vozu nezavede.

Podmínky akce „šrotovné“ v AAA AUTO zůstávají stejné: slevu 10 až 50 tisíc Kč dostane zákazník při nákupu jakéhokoliv vozu na úvěr nebo na leasing za podmínky, že poskytne své starší vozidlo protiúčtem a zároveň si ihned vybere jiný ojetý automobil z nabídky AAA AUTO. Jedinou změnou je úplné zrušení dosavadní podmínky, podle které musel být stávající automobil v majetku zákazníka ještě před 1. lednem 2009.

Získání slevy je velmi rychlé a jednoduché. Výkup starého vozu i vyřízení kupní smlouvy na novější automobil se obvykle pohybuje v řádu desítek minut. Akce je vázána na financování

s vybranými partnery, poplatek za převod vozu hradí zákazník. Aktuální nabídka vozů je k dispozici na www.aaaauto.cz nebo na bezplatné infolince 800 110 800.

Prezentace klienta
Diskuze (0)