Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Opel Insignia CrossFour: Rüsselsheimský Scout na prvních fotkách

Diskuze (23)
VW Passat Alltrack dostane domácího konkurenta – ochranné plasty navlékne také Opel Insignia.

Nabídka zvýšených kombi s terénním designem se stále rozšiřuje. Zatímco před nějakými deseti lety existovalo jen Subaru Outback a Audi A6 allroad, dnes se blížíme k okamžiku, kdy k napočítání podobných modelů nebudou stačit ani prsty na obou rukách.

Už teď víme, že v roce 2012 přijdou dva nové – Peugeot 508 RXH a Volkswagen Passat Alltrack. Stejným směrem vykročí i Opel.

Zatím jsou k dispozici jen první dva obrázky, které unikly za automobilky na internet.

Podle dostupných informací se bude novinka jmenovat Insignia Sports Tourer CrossFour. Dostat by měla dva motory: 2,0 CDTI o výkonu 118 kW a 2,0 biturbo CDTI se 143 kW. Standardem bude pohon všech kol, na výběr bude mezi manuální a automatickou převodovkou.

Diskuze (23)
2. 1. 2012 19:38
Re: Crossmánie
Fiat Panda 4x4 !!! V alpských oblastech je to nejčastější auto a jezdí s tím skoro každý :-)
2. 1. 2012 18:35
Re: Crossmánie
Trh s 4x4 je rozmanity? ja uz premyslam nad 4x4 mesiace a nemozem prist na to, ktore auto by bolo vhodne ak chcem auto strednej triedy, ziadny kombik a ziadne SUV. Impreza? To by pasovalo ale nechcem staly pohon (80% z ciest som na dialnici a nie v kritikych zimnych podmienkach a za skoro 10 litrov jazdit nebudem). Yeti? Uz je prilis vysoke! Tak kde je ten rozmanity trh? Golf? Za milion? dakujem, nie! Keby to mal Ceed, Astra, focus, C 4, 307, Auris, Octavia (nie kombi),Lancer....
2. 1. 2012 07:36
Re: Crossmánie
Jsi vedle, jak ta jedle! >:-[]
1. 1. 2012 22:37
Re: Crossmánie
No já osobně bydlím přímo na horách ( Jeseníky ) a často jezdím po ostatních horách jak už českých ,tak zahraničních. Dokonce jezdím i mimo asfaltky - občas. Potřebuji auto 4x4 s velkým kufrem a aby bylo pohodlné pro 3 osoby vzadu. Subaru legacy co mám mi tohle splňuje a nemusím mít nikde žádné plasty pod kterými se drží voda apod. Myslím ,že 80% lidem co vlastní offroady, pick upy ,allroady by takové auto stačilo taky.
Avatar - Bristol
1. 1. 2012 22:26
Re: Crossmánie
jak jsem řekl...pokud někdo skutečně potřebuje auto na chatu, horské bydliště a lehký terén má mnoho možností: CR-V, Forester, Tiguan, RAV4 a tak můžeme pokračovat dál...kdo si koupí auto tohoto typu a bydli obvykle ve městě...tak je jasné že ho k ničemu podobnému používat nebude...a v takovém případě je to prostě pozérství...samozřejmě když se tento typ aut někomu líbi a má na to peníze tak je za ně utratit může...od toho máme demokracii a svobodu volby... ;-)