Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Opel Vectra Platinum s výbavou za 100 000 Kč zdarma

Libor Zezulka
Diskuze (0)
Opel nabízí od května novou sadu Platinum dostupnou pro modely Vectra Comfort a Design Edition ve všech karosářských verzích. Ušetřit můžete až 100 000 Kč.

Opel nabízí od května novou sadu Platinum dostupnou pro modely Vectra Comfort a Design Edition ve všech karosářských verzích. Součástí sady jsou chromované kryty dveřních prahů, dvouzónová klimatizace se senzorem kvality nasávaného vzduchu, ochlazovaná palubní schránka, termoreflexní sklo čelního okna, elektronický stabilizační systém (ESP), protiprokluzové zařízení, systém samočinné aktivace světlometů při poklesu viditelnosti, světlomety s ostřikovači, stěrače s dešťovým senzorem, autorádio s CD a MP3 přehrávačem propojené se sedmi reproduktory, audiosystém Twin Audio pro zadní sedadla, sedadlo s nastavováním osmi parametry, alarm a elektrické ovládání všech oken.

Při pořízení Vectry Platinum můžete ušetřit až 100 000 Kč. Sada Platinum se totiž dodává bez příplatku do všech karosářských i motorických verzí modelů Vectra Comfort a Design Edition. Nabídka platí do konce června.

Libor Zezulka
Diskuze (0)