Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Paparazzi Challenge: Nový videoteaser na BMW X5 M a X6 M

Michal Fokt
Diskuze (0)
BMW nám servíruje první videoteaser na novou generaci rychlých SUV modelů X5 M a X6 M, jejichž premiéra se očekává na autosalonu v Los Angeles.

Modely BMW X5 M a X6 M měly u zákazníků úspěch a tak není divu, že se v rámci aktuální generace chystají jejich nástupci. Ti byli už několikrát zachyceni při testech špionážními fotografy a v tomto případě to vypadá, že z pohledu automobilky poněkud neplánovaně, protože právě tyto snímky zřejmě inspirovaly BMW k natočení tohoto teaserového videa s názvem Paparazzi Challenge, v němž se lovci obrázků pro tentokrát nesetkali s úspěchem.

Spíše než o poodhalení nových příslušníků rodiny M jde o nápad, ostatně ani co se techniky týče, nepřijde asi žádné překvapení. Pohon obou aut bude mít na starosti téměř jistě náš starý známý V8 4,4 l se dvěma turby, jenž bude mít výkon minimálně 560 koní (412 kW) a točivý moment 680 N.m.

Motoru bude přizpůsoben podvozek, brzdy, bodykit a kola, přičemž celý komplet by měl dát v obou případech stovku za méně než 4,7 s, zatímco maximální rychlost bude činit tradičních, elektronicky omezených 250 km/h.

Michal Fokt
Diskuze (0)