Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Podivnější závod jste ještě neviděli. Porazí 275 koní od Maserati jednoho závodního oře?

David Bureš
Diskuze (3)
Maserati proti sobě postavilo dva neobvyklé soupeře, model Levante a závodního koně. Kdo z nich byl rychlejší?

Video se připravuje ...

Srovnání automobilu s jiným dopravním prostředkem v posledních letech proslavil hlavně televizní pořad Top Gear, který mimo jiné zjišťoval, zda auto může na vytyčené trati porazit loď, vlak či letadlo. Maserati nyní udělalo něco obdobného a při příležitosti letošního ročníku Velké národní steeplechase postavilo proti sobě SUV levante a závodního oře.

Zároveň se soupeři stali dva bratři, za volant levante poháněného třílitrovým turbodieselem se posadil dostihový trenér Dan Skelton, zatímco do sedla se vyšvihl žokej Harry Skelton, který osedlal závodního oře Dinnie O. Bratrská dvojka se měla utkat v tzv. závodu point to point, při kterém se závodníci mají co nejrychleji dostat z bodu A do bodu B bez předem vytyčené trasy. Maserati tímto způsobem chtělo prezentovat, že se levante nebojí se umazat a klidně vyrazí i mimo zpevněné cesty.

Ve výsledku se tak jednalo o závod jednoho závodního koně proti 275 koním (202 kW) v útrobách levante. Jaký netradiční duel na pozemcích sídla Chavenage House dopadl, vám už neprozradíme, raději se na výsledek sami podívejte.

David Bureš
Diskuze (3)
5. 4. 2017 11:23
debilné marketingové videá
všetky tieto videá sú úplne na jedno kopyto - hudba ako z posledného mohykána, prestrihy každé 2 sekundy, spomalenia atď...hrôza, horšie než top gear a gymkhana dokopy
5. 4. 2017 09:12
Videl
Videl som podivnejsi zavod... Vy ste tu raz porovnavali Skodu Oktavia s Ferrari! Tak toto je len slaby odvar..
5. 4. 2017 06:54
Ubohych 275k v Maserati?
Si ani neumim ani predstavit, ze si koupim Maserati a budu v nem mit jen 275 koni ... :-)