Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Policisté o víkendu vyrazili na nelegální tuningový sraz. Padly desítky pokut!

Filip Melich
Diskuze (3)

Pražští a středočeští policisté o uplynulém víkendu dorazili na nelegální tuningový sraz. Chtěli dohlédnout na dodržování dopravních předpisů a bezpečnost ostatních účastníků provozu.

Týdeník policie informoval o výletě pražských a středočeských policistů na tuningový sraz, který označil za nelegální. Hlavním úkolem policistů bylo dohlížet na dodržování dopravních předpisů a bezpečnost ostatních účastníků silničního provozu. Padly desítky pokut.

Video se připravuje ...

Majitelé a příznivci upravených vozů se sešli před obchodním centrem v pražských Štěrboholech, odkud následně pod dohledem více než čtyřicítky policistů odjeli na Strahov. Během přesunu strážci pořádku zaznamenali porušení dopravního značení u více než dvou set řidičů a udělili téměř dvacet pokut.

V průběhu večera se akce přesunula z Prahy do Čestlic, kde dohled nad účastníky převzali středočeští policisté. Na místě byli až do jedenácté hodiny večerní a postupně zkontrolovali téměř sto účastníků srazu a udělili další necelou dvacítku pokut. V průběhu akce bylo celkem uloženo téměř čtyřicet pokut.

Na webu Týdeníku policie se objevilo krátké video, které činnost policie dokumentuje. Podle něj to vypadá, že se akce obešla bez větších dramat. Video pochopitelně přikládáme.

Video se připravuje ...

Filip Melich
Diskuze (3)

Doporučujeme

17. 1. 2023 22:21
Re: Nelegální?!?
Třeba zbytek poslali do správního...
Avatar - Typhoon
17. 1. 2023 19:22
Re: Nelegální?!?
"Během přesunu strážci pořádku zaznamenali porušení dopravního značení."
Můj dotaz: svislého nebo vodorovného?
;o)
Avatar - rohYpnol
17. 1. 2023 17:34
Nelegální?!?
Co na něm bylo nelegálního?!?

A pokud byl skutečně nelegální, tak proč jen přihlíželi a nezasáhli proti pořádání této akce?!?

200 prohřešků, ale jen 20 pokut?!? To jako od 9 z 10 dostala policie úplatek nebo jak???