Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Pomsta za hluk. Mustang to odnesl montážní pěnou ve výfuku

Jan Zajíc
Diskuze (51)

Jestli máte souseda se sportovním autem, je možné, že slyšíte, když projíždí okolo, nebo vůz startuje. A třeba vám to i vadí.

I když totiž například takový americký osmiválec zní opravdu krásně, asi ho nechcete poslouchat brzy ráno. Nebo pozdě v noci.

Na podobný problém narazil Aaron Robinson z amerického Ohia, který si loni v září udělal radost a koupil si Ford Mustang. Minimálně jeden jeho soused však nadšení z nového pony caru s Robinsonem nesdílel.

Minulý týden totiž majitel Mustangu našel na autě ručně psaný vzkaz, v němž ho autor vybízel, aby výfukový systém doplnil o tlumič, nebo na auto vrátil sériový výfuk. Celý "dopis" měl formu jasné výhrůžky.

A u vzkazu nakonec opravdu nezůstalo. Robinson totiž také zjistil, že mu někdo vyplnil koncovky výfuku montážní pěnou. Vlastník Mustangu na Facebooku tvrdí, že pěna výfuk zničila a že byl událost oznámit policii.

Bez zajímavosti není skutečnost, že Robinson vlastní moderní Mustang, který je jistě vybaven režimem "dobrý soused". Tento mód umí auto výrazně ztlumit - a vznikl vlastně právě proto, aby řidič pony caru nerušil svoje sousedy.

Jan Zajíc
Diskuze (51)

Doporučujeme

Avatar - woody-alien
26. 5. 2020 16:04
Re: Rozum do hrsti...
Víš co je vůbec nejvtipnější ? Když si takhle v poklidu jdeš centrem okresního města a najednou tam nějaká trubka před přechodem začne túrovat motor svýho Mustanga až ti málem zaskočí. Koukneš co je to za magora a už značka THE BEA5T ti napoví cosi o jeho duševní vyrovnanosti. No a pak se dočteš, že je to nejvyšší představitel toho města. :D
Avatar - fOE
26. 5. 2020 14:03
Re: Sladká rozlúčka
https://www.youtube.com/watch?…
Neostava, len dufat :-|
Avatar - Barrichello
26. 5. 2020 13:25
Re: Rozum do hrsti...
já žádnej tichej mod nemam, ale zas maj sousedí štěstí že odjíždím někdy v 9 ráno a přijíždím odpoledne (až na vyjimky), takže nikoho nebudím :-)

Magnaflow rulezz :-)
26. 5. 2020 12:28
Re: Dobrý soused
Hele, tady nejde o to, dělat někomu něco na truc. Ty jsi pěkná guma kamaráde, to jako že štěkání nevychovanejch pejsků je v pohodě, hudba nahlas od pošuka souseda celý den v pohodě, ale vejfuk u auta s výfukem z továrny bez úprav jako je špatný jo? Já nemám žádnej tuning. Prostě jsem byl dřív ohleduplnej a teď už nejsem a je fakt, že na ulici dávám hlasitej vejfuk naschvál, to je fakt, ale pořád tovární. Pořád je to lepší varinta, než hodit přes plot kus otrávenýho masa. Ti psy totiž nemůžou za kreténa majitele, kterej si pořídí psy a nestará se o ně. Ty sekačky a křoviňáky tak nějak chápu, i když nevím, proč zrovna nefakčenka co jsou pořád doma, to musej vytáhnout zrovna v neděli.
Avatar - _Karel_
26. 5. 2020 12:12
Re: Smutno
Nemusíme se nutně shodnout. U mě by záleželo, jak moc obtěžující věc bych řešil. Jsem mírumilovnej vztekloun :D