Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Přehled všech testů v roce 2016. Která značka se u nás objevovala nejvíce?

redakce AUTO.CZ
Diskuze (39)
Redakční testy vám na Auto.cz přinášíme třikrát týdně. Zde je přehled vozů, které jsme v roce 2016 otestovali.

Pondělí, středa, pátek – dny, ve kterých můžete na Auto.cz očekávat pravidelné redakční testy. V letošním roce jsme jich stihli zpracovat celkem 158, a to včetně oblíbených pátečních srovnáváků. Vedle toho jsme ale přinesli desítky jízdních dojmů z domácích i zahraničních prezentací.

Pokud jste dosud přemýšleli o tom, která značka se v našich redakčních testech prezentovala nejčastěji, máme zajímavou odpověď: není to Škodovka, ale koncernový brácha Volkswagen. Zatímco vozy Škoda se u nás objevily v sedmi testech, volkswagenů byl více než dvojnásobek.

Ani to ale není naprostý strop. Pro vítěze v počtu recenzí musíme do prémiového segmentu, konkrétně ke značce BMW. O těchto vozech jste mohli číst celkem v osmnácti případech, i když připouštíme, že některé exempláře se u nás objevily víckrát. Nejdříve v samostatném testu, později ve srovnáváku. Nejvíce jsme si užili srovnání BMW M2 a Porsche 718 Cayman S, určit jednoznačného vítěze ale není jednoduché. Možná to ani nejde…

redakce AUTO.CZ
Diskuze (39)
Avatar - white label
29. 12. 2016 23:25
Re: Bude někdy prosím test Hyundai i20?
>:-[] :yes:
Avatar - woody-alien
29. 12. 2016 17:54
Re: Bude někdy prosím test Hyundai i20?
"Srovnání s naší skvělou i30kou se všichni bojí. Nedivíme se." Slyšel jsem to v rádiu, a jestli totéž platí i pro i20, tak se zřejmě nedočkáš. ;-)
Avatar - white label
29. 12. 2016 16:54
Re: na to ze hyundai je
Právě, že ta jeho koupě Pola je velmi prozíravá. Koupí si Polo a bude na něj veřejně neustále nadávat (aby se více zviditelnil), až ho nakonec bude "muset" prodat a "překvapivě" ho vymění za něco od HK, s čímž bude naopak nesmírně spokojen, což bude ideální výchozí pozice pro šéfredaktora HKauto, který bude "chránit" ostatní před případnou podobně negativní zkušeností s produkty koncernu VW.
29. 12. 2016 14:07
A druhá největší automobilka ?
Čekal jsem test na Auris :-(
29. 12. 2016 14:06
Re: Suma
Měli jen 2x srovnávačku se Seatem.