Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Připomeňte si rozhovor s frontmanem Monkey Business Romanem Holým. I letos vystoupí na náplavce. A nebudou sami

David Bureš
Diskuze (0)

I letos výstava Auta na náplavce nabídne bohatý doprovodný program. Těšit se mimo jiné můžete na vystoupení Monkey Business.

Auta na náplavce, to tradičně není jen výstava automobilů, ale také akce s bohatým doprovodným programem, aby si návštěvu pražských náplavek užili nejen muži, ale i jejich drahé polovičky nebo děti. I letos tak budou součástí akce i zajímavé hudební koncerty.

Konkrétně v sobotu 28. srpna v 20:00 na Metronome pódium na smíchovském břehu Vltavy vystoupí kapela Monkey Business, která na akci vystoupila již během jejího prvního ročníku v roce 2017. Tehdy jsme vyzpovídali jejího frontmana, Romana Holého, který přiznal, že je velkým fanouškem časopisu Svět motorů.

 „Jako pětiletý kluk jsem ve Světě motorů objevil vystřihovánku auta. Málokdo ví, že tam kdysi vycházely. Ze sedmdesátých let mám svázáno několik ročníků,“ přiznal Holý. Tehdejší rozhovor s kapelníkem populární skupiny si můžete připomenout v přiloženém videu:

Video se připravuje ...

Monkey Business letos na výstavě Auta na náplavce vystoupí v sobotu. Naopak čtvrteční večer bude patřit Ewě Farne, kterou uvidíte na Metronome pódiu na smíchovské straně 26. srpna v 20:00. V pátek na stejném místě a ve stejnou dobu zazpívá zpěvačka Debbi.

Auta na náplavce 2021 se konají od čtvrtka 26. srpna do neděle 29. srpna. Na čtvrtém ročníku již tradiční akce konané na obou pražských náplavkách mezi Železničním a Palackého mostu se bude tentokrát prezentovat 26 značek. Vstupné je jako obvykle zdarma.

David Bureš
Diskuze (0)