Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Příšernost jménem Scaldarsi Motors Emperor: Růžové zlato a kůže z...

Michal Fokt
Diskuze (10)
Líbí se vám nový Mercedes-Maybach, ale ocenili byste, kdyby byl malinko výraznější? V Kanadě mají řešení. Pokud tedy vy máte 40 milionů...

Pokud jde o luxus, u Mercedesu máte opravdu široké možnosti. Nestačí-li vám klasická třída S, můžete sáhnout po vymazlené verzi Mercedes-Maybach a když chcete tento luxus v trošku sportovnějším provedení, zaskočíte k továrnímu úpravci Brabus, který dodá stádečko 900 koní. Ale co když to na 900 koní zase vypadá příliš obyčejně?

Pak vám nezbude, než si zaletět do Kanady k firmě Scaldarsi Motors. Ta totiž představila vůz Emperor, přičemž se nejedná o nic jiného, než výrazně modifikovaný Mercedes-Maybach v úpravě Brabus Rocket 900 s motorem V12 6.2 biturbo, než zvládne stovku za 3,7 s. Autu byla lehce pozměněna záď a silueta, ale vůz dostal úplně novou příď s maskou chladiče, za kterou by se nemusely stydět ani americké bouráky ze šedesátých let. Chlubí se ale také vytaženými blatníky a obrovskými koly.

Součástí úpravy jsou zářivé laky a díly, které by za běžných podmínek byly chromové, jsou potaženy 24karátovým růžovým zlatem, což je neklamným znamením, že se očekává klientela zejména z Blízkého východu a Číny. Maximálním luxusem pak posádku hýčká kompletně přečalouněný interiér s novými dekory. Cílem společnosti je nabídnout maximální myslitelný luxus a kvalitu a to v nepřeberné škále vzorů, barev a materiálů. V nabídce je kožené čalounění z 24 druhů exotických zvířat ve čtyřiadvaceti barevných odstínech a 78 typů dřevěného dýhování.

V plánu je vyrobit pouze deset exemplářů a cena bude, jak asi čekáte, extrémní. Každý kousek vyjde nejméně na 36 milionů korun a pokud byste náhodou stáli ve frontě až od 11. místa dál, nebojte se, plánuje se ještě Emperor II (Mercedes-AMG S65 Coupe), Emperor III (Bentley Bentayga), Emperor IV (Mercedes-AMG G65) a Emperor V, což nebude nic menšího, než Bugatti Chiron. Tam už bude cena asi hodně zajímavá...

Kanadská firma plánuje věnovat později podobnou péči též luxusním jachtám a bizjetům.

Michal Fokt
Diskuze (10)
Avatar - chalan66
21. 8. 2016 00:13
Re: Fakt sprzdené
To je vec názoru ! Pravdou je že model C, E a S sa dosť podobajú , ako nikdy pred tým, ale aj tak je dizajn majestátny, aj keď pre niekoho nie výrazný ! Ja osobne mám rád extravaganciu v automobilizme a výrazné línie, ale S je predsa len auto o inom !
Avatar - Londonbridge
20. 8. 2016 14:05
Re: Saudi....
Onedlho bude parkovat pred Harrods kde su aj pozlatene Lamba , RR a vsetko co stoji aspon pol melonka Euri....
Avatar - maxi!
20. 8. 2016 13:59
Re: Fakt sprzdené
hmmm, tak mne by to asi ani tak nevadilo vozit si prdelku v tom fádnom,nevyraznom S klasse so slušnym nudnym 8 valcom :-!
Avatar - flyboyeda
20. 8. 2016 12:51
Re: Fakt sprzdené
S ko nějak extra hezké není, je takové nevýrazné a fádní,člověk si koupí třídu S a z dálky ani neví jestli to je třída E, C, nebo S

nicméně z nevýrazného průměrného auta, udělali nadprůměrnou obludu
Avatar - chalan66
20. 8. 2016 10:21
Fakt sprzdené
Tak takto sprzdiť inak pekné auto, je naozaj umenie ! Okrem tej modrej kože, ktorá je pekná podľa mňa, je ostatok HNUS