Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Prodejce Dacií připravil zvláštní verzi Dusteru, zaujme podivným polepem

Jan Zajíc
Diskuze (0)

Připadá vám Dacia Duster i ve vrcholném provedení po vzhledové stránce poněkud fádní? Jeden prodejce má možná řešení.

Německá společnost Carpoint, která prodává a servisuje vozy rumunské automobilky, přichystala vlastní "speciální edici". Ta hned na první pohled zaujme neobvyklým barevným provedením karoserie. Duster totiž dostal fóliový polep se vzorem, který má připomínat kamufláž. To je hlavní poznávací znamení zvláštní verze.

Kromě "wrapu" se ale upravený Duster chlubí také černými 18palcovými koly z lehké slitiny, černými nárazníky, ochranným rámem vpředu nebo černými střešními ližinami.

Verze Camouflage je dostupná výhradně pro Duster ve verzi TCe 150 4x4 s turbodmychadlem přeplňovaným zážehovým 1,3litrovým čtyřválcem o výkonu 110 kW (150 k), manuální převodovkou a pohonem všech kol.

A protože vychází z provedení Prestige+, které bývalo nejdražším pro vůz před faceliftem, ve výbavě najdeme například couvací kameru, vyhřívaná sedadla, navigaci, palubní počítač, tónovaná skla nebo automatickou klimatizaci.

Video se připravuje ...

Cena činí 30.490 eur, což je podle aktuálního kurzu asi 750 tisíc korun. Pro srovnání, standardní Duster TCe 150 4x4 v nejvyšší výbavě Journey u nás začíná na částce 555.500 Kč.

Jan Zajíc
Diskuze (0)

Doporučujeme