Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Prohlédněte si poslední upoutávku na Mercedes třídy S. Premiéru můžete sledovat s námi

Stanislav Kolman
Diskuze (5)

Do odhalení nové generace vlajkové třídy S odpočítáváme závěrečné dny. Dokonce i Mercedesu už došly upoutávky, dnes ukázal tu poslední.

Luxusní automobil s řadou inovací, mnohem inteligentnější, posunutý na zcela novou úroveň. Stříbrné šípy při popisu nové generace třídy S nešetří chválou a doslova pějí ódy. Mají pravdu, nebo přehánějí? To se dozvíme už 2. září, kdy je v plánu celosvětová slavnostní premiéra.

Mercedes nás v posledních měsících vábil nespočtem nejrůznějších upoutávek, teaserů, dokonce už jsme si detailně mohli prohlédnout interiér a fotky maskovaného prototypu. Jeden by mohl říct, že nové „esko“ už nemá čím překvapit. To si ale automobilka nemyslí a necelý týden před odhalením vypouští do světa poslední upoutávku, tentokráte skicu exteriéru. Asi vás nepřekvapí, že vnější vzhled projde spíše evolucí, rozhodně tu neočekáváme tolik změn a inovací jako v kabině.

Tu se Mercedes rozhodl zcela překopat, naplnit digitalizací a vytvořit tak z luxusní limuzíny „soukromé útočiště“, které budou majitelé využívat mezi domovem a prací. To všechno vyráběné v moderním automobilovém komplexu Factory 56, jenž bude slavnostně otevřen v den premiéry nového „eska“. Rozhodně byste si tedy druhý zářijový den měli poznamenat v kalendářích. A pokud chcete, rovnou si uložte tento článek, premiéru totiž můžete sledovat společně s námi zde:

Stanislav Kolman
Diskuze (5)

Doporučujeme

Avatar - Londonbridge
27. 8. 2020 16:58
Nova doba
Tomu sa nevyhneme ma to aj A8 aj Sedma samy touch screen niekde aj dva alebo jeden obrovsky , ovladanie gestamy MBUX atd atd. Zabudnime na analogove budiky a rucnu noznu brzdu alebo na Nokiu telefon . Pojde to stale dalej a ked doriesia legislativu nebude potrebny ani sofer toho sa sice nedozijem ale mozno nasi synovia ano . Doba a moda z velkej Ciny udavaju kurz a tie casy ked tam jedli suchu ryzu a jazdili na bicykloch je nenavratne prec. Europa uz davno stratila lesk a ta zapadna tiez :-!
Avatar - Dinar
27. 8. 2020 13:30
Re: S ko
Zvenku pořád stejný bochník, nic proti, tvarově mě to nijak neuráží, velký mercedes nemusí ohromovat futuristickým designem. Horší je vnitřek, ty displeje plné různobarevných ikonek, symbolů, čísílek, všechno to svítí a bliká, celá kabina orámovaná zářícím "neonem", je to jak v nějakém levném bordelu, pro vlajkovou loď, která dosud byla ztělesněním důstojnosti na kolech, je takové "moderní" pojetí velmi nevhodné.
Avatar - cascadia2
26. 8. 2020 23:07
Re: MERGEDEZE BENZE ?
Také jsem z toho po internetu trochu rozpačitý. Snad to naživo bude lepší a na člověka dýchne alespoň masa slušného materiálu.
Avatar - Londonbridge
26. 8. 2020 20:44
S ko
Staci kliknut na youtube ze redakcia?

https://www.youtube.com/watch?…