Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

První den brněnských Jízd Světa motorů je za námi, tohle vás čeká i zítra!

Ondřej Mára
Diskuze (0)

Brněnské obchodní centrum Olympia se dnes stalo místem konání druhých jízdy Světa motorů. Pokud jste je ale nestihli, nezoufejte. Zítra pokračujeme!

Počasí se nám během brněnských Jízd Světa motorů vydařilo na jedničku, což ostatně potvrdila hojná účast. Zatímco někteří lidé se stavili jen cestou z nákupu, jiní dorazili pouze kvůli automobilům. A troufáme si říct, že nebyli zklamáni.

Na místě bylo vystaveno přes 30 různorodých modelů osmi značek. Návštěvníci mohli usednout za volant elektromobilů, plu-in hybridů, tradičních hybridů i mild-hybridů. Nejpočetněji byly zastoupeny vozy typu SUV, nechyběly však ani praktické kombíky, kompaktní hatchbacky a našel se i sporťák s pohonem zadních kol.

Kromě aut byl ale připravený i bohatý doprovodný program. Děti se mohly vyřádit ve skákacím hradu, motorističtí nadšenci mohli pohovořit s odborníky z redakce Světa motorů a nechyběla možnost objednat si předplatné se speciálním dárkem.

Pokud jste to ale nestihli, nezoufejte. Jízdy Světa motorů budou v Brně pokračovat i zítra. Mezi 10:00 a 17:00 budeme opět na parkovišti před hlavním vchodem do obchodního centra Olympia Brno. Tak neváhejte a dorazte, možná si zde vyberete nový vůz.

A pokud máte Brno z ruky, nevadí. Příští týden se přesouváme do Plzně, konkrétně na parkoviště obchodního centra Olympia Plzeň. Otvírací doba přitom zůstane stejná.

Pokud vás zajímají další detaily, rozhodně nezapomeňte sledovat oficiální facebookovou událost a instagramový profil @Auto.cz. Těšíme se na vás!

Ondřej Mára
Diskuze (0)

Doporučujeme