Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Racing 21 na Rallye Šumava 2016: Den první (video)

redakce AUTO.CZ
Diskuze (4)
Posádka klientského týmu Klokočka ŠKODA Czech National Team ve složení Vojtěch Štajf – František Rajnoha vstoupila do své premiérové soutěže s nový vozem ŠKODA Fabia R5 opatrně a s respektem.

Přinášíme video z první etapy, kterým zároveň zveme na druhý den 51. Rallye Šumava Klatovy.

Se startovním číslem 11 vyrazila posádka zeleno-šedé Fabie R5 vstříc nejprve legendárnímu čínovskému okruhu, aby následně Vojtěch Štajf s Františkem Rajnohou absolvovali servis v Janovicích nad Úhlavou a čekaly je ještě čtyři rychlostní zkoušky v okolí Klatov.

Po prvním dni se Štajf s Rajnohou na Fabii R5 umístili na celkově 12. místě. Dojmy shrnuje jezdec Vojtěch Štajf: „Kromě první vložky kde jsme se na okruhu málem srazili s Honzou Jelínkem, který se tam přetočil, tak jinak žádná krize nebyla. Jedeme a to auto je strašně moc přede mnou, takže se s tím musím učit. Myslím, že ty časy nejsou zas tak hrozný. Zítra zkusíme přidat, ale zase v rámci možností, abychom to udrželi na trati. Bude to asi chvíli trvat, než se s tím nějak naučím, ale moc se mi to líbí, užíváme si to. Jediný co nám teda vadí, že oproti Subaru je v tom autě o hodně méně místa, takže tam s tím trošičku bojujeme, protože jsme byli zvyklí, že jsme si dali helmy a bundy a všechno za sebe, zatímco tady je to takový stísněný. Každopádně auto funguje perfektně a my jsme si to dneska užili moc hezky, akorát na mě leze nějaká rýma, takže doufám, že si dám dneska večer dvě pivka a bude to. Takže dobrý, auto je celý a zítra do toho jdeme znova. Tohle učení je docela příjemná záležitost.“

Exkluzivně přinášíme video z první etapy!

Video se připravuje ...

Autor: Libor Hlisnikovský

redakce AUTO.CZ
Diskuze (4)
Avatar - Floyd
1. 5. 2016 15:27
Re: No toto!!!
Jasné PR, a přesto se to stydí přiznat! Jako průběh rallye a výsledkový servis z Šumavy na Auto.cz by byl za :yes: :yes: :yes: , ale informovat jen o jedné posádce, jako kdyby nikdo další nezávodil, to je velký amatérismus nehodný takového webu :no: :no: :no:

Škoda Vojty, že trefil ten protikatovací sloupek.
30. 4. 2016 15:09
Re: No toto!!!
Proc na auto.cz informujete o jedine, navic mizerne posadce? Jeste ke vsemu bez uvadeni vysledku... Nejdriv jsme slyseli, ze maji jako prvni soukromnici fobii r5, pritom jich startuje kvanta.... Tak asi meli na seznamovani se s autem, nejvic casu. V soutezi ale jedou tuzku a pak odstoupi... Tim asi sumava na auto.cz skoncila. Uz neni zajimava.... Bez Stajfa >:D
Avatar - habanero1
30. 4. 2016 13:32
Re: No toto!!!
Příště do videa pure sound místo hudby 8-s

A Štajf už bohužel odstoupil, kvůli poškození auta.
Avatar - Floyd
30. 4. 2016 09:05
No toto!!!
Tak je to PR, není to PR? Napsal se ten článek sám, že nemá ani autora?
Jinak video parádní, za to :yes: a Vojtovi ať to jede :yes: