Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Renault svolává půl milionů Méganů Grandtour

Diskuze (58)
Francouzská automobilka Renault svolává po celém světě téměř půl milionu vozů Mégane II Grandtour, aby mohla opravit upevnění střešního spoileru.

Renault Mégane Grandtour předchozí generace bude muset do servisu. Automobilka v Německu svolává na 80 tisíc vozů, celosvětově se pak akce týká 500 tisíc aut – všech vyrobených Méganů II s karoserií kombi.

Problém se týká střešního spoileru. Podle automobilky v extrémních podmínkách hrozí upadnutí spoileru, což může v provozu představovat nebezpečí. Riziková je hlavně jízda se střešním nosičem kol nebo při prudkých změnách teploty.

Náprava je jednoduchá, autorizovaný servis křídlo znovu přilepí kompozitním lepidlem, nebo v případě nutnosti přišroubuje. Celý úkon zabere zhruba půl hodiny.

Diskuze (58)
23. 4. 2013 17:53
Re: Zvláštní na tom je
tebe zase pri buracke tvojej skodovky slapne na prsty baterka...airbag to rozhodne nebude, kedze skodovka zvolavacku ani neurobila... ved co, bezpecnost takych hlupakov jej moze byt u *
21. 4. 2013 15:26
Re: Zvláštní na tom je
Když se někdo za vaši národnost stydí, měl by s tím něco dělat, aby se státě myslíte tím když se v ČR ožení tak musí požádat svou zem i ČR ;-)
20. 4. 2013 15:42
Re: PROBLÉMEK
Možná že kdyby ses v těch autech vyznal, tak nepíšeš takové hovadiny!! Žádné lepidlo tam není, křídlo od výroby drží na 5 špuntech a 4 šroubech. Lepidlo se používá až teď, když se tam lepí ta oprávavarenská sada!! :no:
Avatar - Ada je zase tady
19. 4. 2013 23:28
Re: Zvláštní na tom je
Já se nezlobím. Každý je odněkud. Jen mi vadí, pokud se někdo stydí za svou národnost.
19. 4. 2013 23:06
Re: Rendlík = spotřební zboří
Proč nechodíte do školy potřeba se naučit rendlík?