Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Renault Trucks nabízí atraktivní limitovanou sérii tahačů T High Renault Sport Racing

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Společnosti Renault Trucks a Renault Sport Racing spojily své síly a společně vytvořily těžký nákladní vůz, který má styl sportovního automobilů.

Renault Trucks T High Renault Sport Racing má představovat ztělesnění dokonalého spojení špičkové průmyslové a inovativní technologie, které přitahuje pozornost svým vzhledem i výbavou.

Novou limitovanou sérii nákladních vozidel charakterizuje žlutý odstín Sirius, který je kombinován s černou barvou a odkazuje na Renault Sport Racing s jeho monoposty F1.

Specifický vzhled vozidla vedle použité kombinace barev umocňuje řada detailů, z nichž lze zmínit například sluneční clonu se žlutým lemem, spoilery mezi koly s černými a žlutými nástavci, ocelové ráfky s ozdobnými žlutými kryty nebo střešní spoiler v odstínu karoserie.

Kabina limitované série T High Renault Sport Racing disponuje rovnou podlahou, velkorysou nabídkou vnitřního prostoru a skutečně bohatou výbavy. Standardem jsou zde mimo jiné černé kožené potahy Recaro se žlutým prošíváním, černý kožený volant se žlutým prošíváním a černým briliantovým logem Renault, nezávislá klimatizace a multimediální systém se sedmipalcovými dotykovým displejem.

Renault Trucks T High Renault Sport Racing je vybaven přeplňovaným vznětovým šestiválcem DTI 13 Euro 6, poskytujícím z objemu třinácti litrů maximální výkon 383 kW (520 k) a točivý moment 2550 N.m.

S pohonnou jednotkou spolupracuje robotizovaná převodovka Optidriver a vozidlo disponuje i sadou Fuel Eco+, umožňující snížení spotřeby paliva, do níž patří systém eco cruise control s režimem Optiroll, vypnutelný kompresor vzduchu, čerpadlo řízení s proměnným průtokem a automatické zastavení motoru.

Foto a video: Renault Trucks

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)