Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Renault Trucks pro Thermoservis – Transport

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Vozový park společnosti Thermoservis – Transport s.r.o. rozšířilo celkem 15 nových vozidel, zastupujících modelové řady T a K francouzské značky Renault Trucks.

Společnost Thermoservis – Transport s.r.o. do svého vozového parku zařadila deset nových tahačů modelové řady T a pětici zástupců řady K. Klíče od těchto vozidel si z rukou obchodního ředitele Renault Trucks ČR Štefana Krajčiho převzal jednatel společnosti Tomáš Pokorný.

Z deseti tahačů modelové řady T je jich osm s konfigurací podvozku 4x2 a přeplňovaným vznětovým šestiválcem DTI 11 o objemu 11 litrů s výkonem 338 kW (460 k) v kombinaci s prodlouženou kabinou Night&Day.

Další dva tahače jsou ve stejné konfiguraci podvozku a mají totožné motory DTI 11 i výkony, ale jsou osazeny spací kabina s vysokou střechou. Předaná vozidla budou nasazena pro provoz na vnitrostátních trasách.

Součástí předávky se stalo i pět podvozků modelové řady K v konfiguraci 8x4 s motorem DTI 11 o výkonu 338 kW (460 k) a nástavbou v provedení dvoustranný sklápěč. V rámci společnosti budou zajišťovat přepravu sypkých materiálů a zásobování staveb.

Všechna předaná vozidla jsou vybavena systémem Optifleet pro správu vozového parku a opatřena servisní smlouvou o údržbě a opravách Start & Drive, která zajišťuje optimální plánování údržby a nákladů.

Renault Trucks dále proškolí řidiče společnosti Thermoservis - Transport v rámci hospodárné jízdy a správného používání vozidla z hlediska ekonomiky provozu a šetrnosti k vozidlu již od prvního kilometru.

Společnost Thermoservis – Transport s.r.o. zajišťuje zemní práce, nákladní autodopravu, kontejnerovou přepravu, dovoz materiálu (písky a štěrky, recykláty i obalované směsi), stavební a inženýrský dozor nebo geodetické práce.

Na tuzemském a slovenském trhu tato společnost funguje od roku 1991. V současnosti zaměstnává na 100 pracovníků a její vozový park čítá více jak 70 nákladních vozidel.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)