Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Renault Trucks T High 520 Reel Steel v podání Truck Tuning Center

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Renault Trucks T High 520 Reel Steel, jehož proměnu ze sériového vozidla v jedinečně upravený tahač mohli sledovat návštěvníci letošního IAA v Hannoveru, zamířil do služeb BG Transport.

Značka Renault Trucks v rámci 66. ročníku Mezinárodního veletrhu užitkových vozidel IAA v Hannoveru, pořádaného od 22. do 29. září letošního roku, představila svou současnou paletu sériový modelů.

Vedle nich byl vystaven i závodní speciál K týmu MKR Adventure, který se účastnil rallye Dakar i Silk Way a pozornost přitahoval i truck tuningový workshop Pimp my truck!, v němž Sven Punke a Marcel Barth společně se svým týmem Truck Tuning Center, kteří zvítězili v tuningové soutěži organizované při poslední velké ceně tahačů v Nürburgringu, předváděli své umění.

Airbrush, demontáž a montáž dílů nebo obložení interiéru kabiny Renault Trucks T High 520 bylo k vidění po celou dobu konání výstavy a výsledkem se stal výjimečný tahač pojmenovaný Reel Steel.

Exteriér tohoto vozidla zdobí chromované rámy a rampy s přídavnými světly, které o pozornost soutěží s airbrushem na bocích kabiny. Interiér se pak pyšní atraktivním čalouněním sedadel a koženým obložením zadní stěny nad lůžkem.

Renault Trucks T High 520 Reel Steel je vybaveny přeplňovaným vznětovým šestiválcem DTI 13 Euro 6, poskytujícím z objemu třinácti litrů maximální výkon 383 kW (520 k) a točivý moment 2550 N.m.

Tahač byl před koncem letošního listopadu předán do služeb francouzské rodinné společnosti BG Transport se sídlem v Changy (Loire).

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)