Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Robert de Niro si v novém filmu zahraje Enza Ferrariho

Michal Fokt
Diskuze (15)
Chystá se vysokorozpočtový film Ferrari, mapující životní příběh zakladatele nejslavnější sportovní značky světa. V hlavní roli se objeví Robert de Niro.

Známý hollywoodský herec, letos jedenasedmdesátiletý Robert de Niro, sdělil Italskému deníku Il Messaggero, že se chystá natáčení filmu Ferrari, v němž ztvární hlavní postavu zakladatele automobilky Enza Ferrariho. Nemělo by se jednat o nějaký krátkometrážní dokument, ale velkofilm s vysokým rozpočtem, inspirovaný nejdůležitějšími životními momenty "il Commendatore".

Producentem je Gianni Bozzacchi, vlastník společnosti Triworld Cinema, scénář připravují tvůrci Stoneova Nixona - Stephen J. Rivele a Christopher Wilkinson a ačkoli jméno režiséra zatím nebylo oznámeno, proslýchá se, že eminentní zájem má filmový drsňák Clint Eastwood. Film se objeví v kinech někdy v roce 2016 a natáčet se pochopitelně bude převážně v Itálii.

Michal Fokt
Diskuze (15)
11. 4. 2015 20:16
Re: Enzo Ferrari....
Pokud by byl úspěšný, mohli by právě navázat další slavnou značkou, jako třeba Porsche. ;-)
11. 4. 2015 20:15
Re: Enzo Ferrari....
Nebo historie Tatry. Kdyby to ČT natočila aspoň ve stejné kvalitě jako Četnické humoresky, byl by z toho fajn seriál.
11. 4. 2015 20:13
Re: Enzo Ferrari....
JJ, přesně. :yes:
11. 4. 2015 19:38
Re: Enzo Ferrari....
Určitě zajímavý film by byl i o Sodomkovi, nebo o Laurinu a Klementovi. Námětů by se našlo hodně i u nás, co pak ve světě.
11. 4. 2015 19:36
Re: Enzo Ferrari....
To ne, protože pokud by byl úspěšný, investoři by donutili tvůrce udělat dalších 150 dílů, a pak by to šlo v televizi každý večer dva díly za sebou a mě by se to dokonale sprotivilo.