Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Rodina Discovery bude mít více než tři modely

Michal Fokt
Diskuze (10)
Land Rover oficiálně potvrdil, že automobily s označením Discovery budou existovat minimálně čtyři.

Land Rover nedávno oznámil, že skončí modelová řada Freelander a nahradí ji model, jenž ponese označení úspěšnějšího typu Discovery, aniž by ovšem původní nositel tohoto jména z nabídky vypadl. Jinými slovy - nabídka vozů značky se rozdělí na Range Rover, tedy Range Rover, Range Rover Sport a Range Rover Evoque a Discovery.

Stávající Disco tedy dostane menšího sourozence, označeného nejspíš Discovery Sport, naznačeného konceptem Discovery Vision a nahrazující Freelandera, to ale bude teprve začátek. Ředitel designcentra Land Roveru Richard Woolley prozradil Auto Expressu, že rodina Discovery bude mít v budoucnu více, než tři modely, tedy ...čtyři.

Pokud vás zajímá, jakým směrem se Discovery bude rozrůstat, velmi pravděpodobný je příchod malého SUV, ještě menšího, než (nepříliš velký) kompaktní Evoque. Jeho výrobu britská značka prý velmi intenzivně zvažuje. Co se čtvrtého modelu týče, lze se zatím pouze dohadovat, zda půjde o variaci na jeden z chystaných tří vozů, nebo zda Discovery ještě povyroste. Nejpravděpodobnější však je, že se pod křídla tohoto označení dostane i méně nekompromisní nástupce modelu Defender.

Michal Fokt
Diskuze (10)
19. 5. 2014 10:57
Re: Ne
Mrzí mě, že jsem to nedočetl celé. odpověď jazvy je jediná správná. Automobilky z větší části vyrábějí to, co chce zákazník.

K velikosti aut...asi je ti jasný, co se stane, když nebouráš s Microu z 90-tých let a třeba aktuálním Cliem. Tahat do toho kombík Fabia je nesmysl.

Oprosti se od subjetivního názoru a podívej se na svět aut zeširoka. Nejen z pohledu aplikace vlastních potřeb a možností.
19. 5. 2014 10:54
Re: Ne
Tohle je individuální a velmi subjektivní. To není měřítko přece.
Avatar - Emel
19. 5. 2014 10:28
Re: Ne
rovnake to je aj o triedu dve vyssie... pamatam casy ked primera alebo taka alfa 156 boli krasne auta strednej triedy.... pri porovnani s dnesnymi autami su uz len chudobnymi pribuznymi dnesnych aut o triedu nizsie..... vedla takkeho fluenca budu posobit ako o triedu mensie auta... pritom su o triedu vyssie....

a to má být důkaz toho, že to jde od desíti k pěti?

Kolik těch MG-F jsi na silnici viděl? Ono je hezké že bylo něco takového v nabídce, ale pokud to nikdo nekupoval, nebylo to k ničemu. Nicméně... je tu Golf, je tu TT, je tu Cascada, SLK... a tak dále.
Avatar - jazva
19. 5. 2014 09:59
Re: Ne
Automobilky vyrábajú iba to, čo ZÁKAZNÍCI chcú. Je to logické, pretože inak by neprežili. To že tebe sa na tom niečo nepáči, niečo ti chýba, je len tvoj problém. Ale už si raz musíš uvedomiť, že ty nie si ZÁKAZNÍK.
Avatar - Blue Sun
19. 5. 2014 09:58
Re: Ne
Hm, za sebe píšu, že jde dnes do kopru design. Najít skutečně designově dotažené auto je zázrak, a to všude.