Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Rolls-Royce bude letos v Goodwoodu slavit. Má k tomu čtyři speciální vozy

Jan Faltýsek
Diskuze (0)

Festival rychlosti v Goodwoodu přináší nejen vzrušující akce a závody, ale také výjimečnou příležitost pro společnost Rolls-Royce Motor Cars. Značka představí speciální modely Phantom, Ghost, Cullinan a Spectre na ploše Laundry Green.

Letošní Festival rychlosti v Goodwoodu začíná 13. července a potrvá do neděle 16. července. Společnost Rolls-Royce Motor Cars představí na ploše Laundry Green nedaleko Goodwood House speciální modely Phantom, Ghost, Cullinan a Spectre.

Rolls-Royce Spectre, první plně elektrický vůz značky. Představí se v dvoubarevném provedení Chartreuse a Black Diamond, s třiadvacetipalcovými koly. A kabinou v jemných tónech Chartreuse a Grace White. Rolls-Royce Spectre se také zúčastní ikonické jízdy na trati během festivalového závodu Supercar Run.

K vozu Spectre se na Laundry Green připojí také speciální Rolls-Royce Phantom inspirovaný světem jachtingu. Může se pochlubit exteriérem v modré barvě Submariner Blue, interiérem v barvách Navy a Selby Grey a vyšívanými motivy připomínající takeláž jachty.

Dalším Rolls-Roycem na místě bude Cullinan čerpající inspiraci z živého pop-artového hnutí 50. a 60. let. Nejluxusnější SUV světa s exteriérem v barvě Gunmetal, červenou Phoenix Red a zelenou Serenity Coachline, doplněné výrazným obdélníčkovým vzorem v interiéru.

Video se připravuje ...

Řadu doplňuje Rolls-Royce Ghost s elegantním exteriérem v barvě Iced Arctic White a interiérem v barvách Black a Iceland Moss. Doplnění lemování sedadel v barvě mandarinky dodává tomuto stylovému vyjádření úspěšného modelu značky živý nádech.

Festival rychlosti má pro Rolls-Royce Motor Cars zvláštní význam, neboť se koná současně s oslavou 20 let výroby v domovském závodě Rolls-Royce v Goodwoodu. Letošní ročník slibuje výjimečnou událost, která bude pro Rolls-Royce příležitostí k setkání s váženými klienty, partnery a fanoušky.

Jan Faltýsek
Diskuze (0)

Doporučujeme