Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Rolls-Royce otevřel v Praze oficiální zastoupení

Michal Fokt
Diskuze (7)
Na „pražské Champs Elysées“ najdete nově kromě butiků prestižních módních značek také prodejnu vozů značky Rolls-Royce.

Už je to dobře 20 let, co jsem se chodil kochat tehdy opravdu maximálně exotickými auty Rolls-Royce a a Bentley, stály tenkrát vystavené na showroomu v budově hned vedle mrakodrapu Motokovu. To byla ovšem asi nějaká „šeďárna“, oficiální zastoupení má Rolls-Royce v České republice až nyní a to, jak jinak, v hlavním městě.

A když v Praze, tak pochopitelně v Pařížské ulici, luxusní a módní tepně metropole. Konkrétně v přízemí hotelu Intercontinental, abyste to nemuseli marně hledat mezi butiky směrem ke Staroměstskému náměstí. Prodejna společnosti Rolls-Royce Motor Cars Prague, je zakomponována do nově zrekonstruovaného lobby jednoho z nejluxusnějších pražských hotelů, za servisem ovšem budou české vozy se soškou Spirit of Ecstasy jezdit do Průběžné ulice. Prodej luxusních britských vozů je další aktivitou společnosti CarTec pana Kadlece.

Součástí dnešního slavnostního otevření v pořadí již 130. prodejny Rolls-Royce na světě byla i česká premiéra kabrioletu Dawn, jenž se stane po letošním ukončení výroby Phantomu Drophead Coupe nejprestižnějším otevřeným modelem v nabídce značky. Vůz i dealerství samotné představil osobně Fintan Knight, obchodní a marketingový ředitel automobilky, k vidění ale byla i pohledná Jessica Dyer. Pokud marně tápete, řeč není o nějaké britské modelce (i když by klidně mohla), ale mladé specialistce značky na kožené detaily interiéru. Ta přímo na místě předváděla část z toho, jak si automobilka představuje svojí misi poskytovat ve všech ohledech jen to nejlepší možné.

Ani na jednoho z nich sice už v dalších dnech na pražském showroomu nenarazíte, ale k dispozici vám bude proškolený personál, jenž vás do nevšedního světa Rolls-Royce ochotně zasvětí.

Michal Fokt
Diskuze (7)
Avatar - vabis
9. 4. 2016 12:13
Re: Ta šedárna ....
tak už jsme v Evropě >:D
Avatar - Pekelná Micinka
8. 4. 2016 14:20
Re: Spirit of Ecstasy
No a právě ten předek je to co se mi na něm líbí víc. Rollsu chybí něco, co dělají ta velká kulatá světla. Ano, mezi běžnou automobilovou produkcí bude RR vždy působit takto, ale to platí i pro Mulsanne, velikost neschováš.
Avatar - Barrichello
8. 4. 2016 09:58
Re: Spirit of Ecstasy
Muslane by byl super, enbýt toho hnusného předku. Jinak Ghost sem viděl tuhle na synkáči, mezi zaparkovanými šáde a hyundai působil jako z jiného světa >:D
Avatar - Pekelná Micinka
8. 4. 2016 00:47
Spirit of Ecstasy
Šel jsem dnes 2x okolo a ještě v půl desátý tam bylo mecheche. >:D Jinak RR pěkný, ale Mulsanne je Mulsanne, mně ty Rollsy přijdou takový zvláštně sterilní.

Tohle naopak sterilní není, stojí za vidění. ;-)
[odkaz]
Avatar - beibej
7. 4. 2016 22:47
Re: Ta šedárna ....
No bohužel, už nefiguruje nikde.