Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Rolls-Royce zahájil příjem přihlášek do učňovského programu

Mirek Mazal
Diskuze (0)

Škola luxusní automobilky připraví mladé lidi na kariéru dědiců poctivé výroby. Učni nahlédnou do manufaktury odolávající robotům a automatizovaným postupům omezujícím tradici.

Od roku 2006 umožnil program Rolls-Royce Apprenticeship studium stovkám ambiciózních žáků. Autorizovaný vzdělávací proces od výrobce superluxusních automobilů připravuje budoucí posily tradiční produkce založené na kvalitě a odkazu minulosti. Přístup k precizní stavbě každého vozu je implementován do výběru a vzdělávání talentů vzhlížejících k automobilovému průmyslu.

Jak říká Mark Adams za ředitelství lidských zdrojů, stovky mladých lidí mají možnost získat vysoce žádané dovednosti a mohou vykročit k zasloužené i stabilní kariéře. „Rozsah specializací a kvalifikací, které můžeme nabídnout, vytváří fantastickou volbu pro ty, kteří hledají alternativu k tradičnímu vysokoškolskému vzdělávání. Těšíme se na příjem přihlášek včetně setkávání s kandidáty v nadcházejících týdnech,“ prohlásil nejvýše postavený personalista.

Studium v technických a řemeslných oblastech obvykle trvá dva roky, nevšední vzdělávání vrcholí ziskem celostátně uznávané kvalifikace srovnatelné s britskými vysokými školami a bonusem jsou řemeslné dovednosti předávané přímo od špičkových specialistů prémiové automobilky.

Na konci první úrovně mohou vzorní jedinci postoupit do vyšší kvalifikace, výběr nejlepších absolventů zároveň nahrazuje úřad práce. Premianti mohou počítat s nabídkou trvalého zaměstnání, ostatním kandidátům pomohou zkušenosti k další seberealizaci, přičemž spolupráce s Rolls-Royce dobře vynikne v každém životopisu.

Pro rok 2023 jsou v současné době k dispozici učňovská místa napříč celým britským podnikem. Zájemci mohou nahlédnout do různých oddělení a funkčních středisek včetně technické montáže, centra povrchových i vnitřních úprav, ručního šití, údržby, lakování, plánování, prodejů, řízení kvality podniku apod.

Promyšlený výběrový proces testuje predispozice přihlášených, rovnou dochází také k potenciálnímu určení nejvhodnější role možného nováčka. V letošním roce proběhnou všechny pohovory prezenční formou a výkony porota opatří hodnocením zároveň sloužícím jako zpětná vazba.

Přihlášky je možné podávat do 19. března 2023, ovšem Rolls-Royce si vyhrazuje právo ukončit výběrové řízení na předem výrazně preferované pozice – představenstvo proto doporučuje neváhat s doručením všech potřebných náležitostí na personální oddělení. Podrobnější informace spolu s kontakty a adresami jsou uvedeny na oficiálním webu automobilky.

Video se připravuje ...

Mirek Mazal
Diskuze (0)

Doporučujeme