Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Rychlé kolo v Mostě: Ford Focus ST Plus 2.3 EcoBoost (206 kW) vs. Škoda Octavia RS 2.0 TSI (180 kW)

Martin Machala
Diskuze (83)

Tentokrát jsme v Mostě proti sobě postavili Ford Focus ST Plus a Škodu Octavia RS. Vítěz byl jasný.

Už jen podle výkonů – čtyřválec 2.3 EcoBoost poskytuje 206 kW, dvoulitr TSI dává rovných 180 kW, byste si nejspíš vsadili na Focus ST Plus. Asi byste čekali i to, že z porovnávané dvojky bude ford ten sportovnější, ostřejší. A že se Octavia RS bude i v nejsilnější verzi profilovat jako cestovnější a univerzálnější stroj.

Video se připravuje ...

Tohle bychom jistě všichni předpokládali, ale až takový rozdíl jsem skutečně nepředpokládal. Pokud jste četli můj test vznětové Octavie RS, tušíte, že mě benzin zrovna nezaujal. Ve vznětovém testu jsem si bral zážehovou variantu často do pusy a naftu označil za nejlepší Octavii RS. Však se mrkněte na video, benzinovému RS se v Mostě skutečně moc nedařilo. A zítra ráno na vás čeká klasický srovnávací test!

Video se připravuje ...

Martin Machala
Diskuze (83)

Doporučujeme

Avatar - Uživatel_5340709
25. 5. 2021 16:48
Re: Zimáky vs. letní JO?
Viz. příspěvek Dinara níže. Zimáky jsou lepší pouze na sněhu, nebo v totální kaši, a podle videa je to prostě jen studený suchý asfalt. Nicméně už sis ulevil. Dřív jsi takový chlapče nebýval.
23. 5. 2021 09:36
Octavia RS
Je až trápne sledovať ako sa snažil pán športový redaktor OCTAVIU vyniesť do nebies ale nepodarilo sa je to proste SHIT mal som tú možnosť vyskúšať je to predražená embéčka a ak si aj na videu všimnete pomerne nekvalitná už ušitie tých "vysoce sportovních sedaček" je katastrofa za tie prachy čo to auto vyjde si radšej kúpte niečo iné. U Mňa jednoznačne SKODA Peňazí ..... :no: :no: :no:
22. 5. 2021 08:43
Re: Zimáky vs. letní JO?
Mne to pripomína herca Pavla Nového a jednu jeho reláciu, kde s divákmi komunikoval ako s deťmi v škôlke ;-)
22. 5. 2021 08:38
Re: Jo?
To je tak, keď sa chce redaktorko priblížiť ľudu :no:
22. 5. 2021 08:19
Re: Ten Machi má ale koule
A poniektorí poznáme aj český Listerine - ,,zedníckou" ;-)