Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Scania Trailer Rent aneb půjčovna návěsů

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
České zastoupení švédské značky Scania v letošním roce spouští pronájem návěsové techniky.

Společnost Scania Czech Republic, s.r.o. před více než dvěma roky spustila program Scania Rent, díky kterému si mohou dopravci pronajmout tahač švédské značky.

Důvodem nemusí být nutně jen výpadek vlastní techniky nebo potřeba vykrytí neočekávaných zakázek, ale tahač si lze zapůjčit i pro vyzkoušení vozidla švédské značky v každodenním pracovním nasazení.

Novinkou letošního roku je Scania Trailer Rent, což je, jak již vyplývá z názvu, pronájem návěsové techniky. Nezřídka se stává, že přepravní společnost získá neočekávanou nabídku, na kterou však nedisponuje dostatečnou kapacitou. Potom může využít právě tuto službu.

Kromě tahače je tedy nově možné pronajmout si na dobu od jednoho do 24 měsíců rovněž návěs. Zákazník tak má šanci získat v případě potřeby na omezenou dobu kompletní soupravu pro své podnikání.

Scania nabízí v rámci programu Trailer Rent valníkové návěsy v provedení se standardní výškou návěsového čepu nebo pro tzv. „low deck“ tahače už po šesti měsících pronájmu k prodeji za výhodných podmínek.

Návěsová technika je v omezené míře skladem a zastoupení Scanie uvádí, že je připraveno reagovat na požadavky klientů ve většině případů téměř okamžitě. Zájemci o pronájem návěsu dostávají garantovanou cenu, která v sobě zahrnuje veškeré poplatky, včetně kompletního pojištění, programu pro opravy a údržbu, financování, daní a péče o pneumatiky.

Pronájem návěsů, stejně jako pronájem tahačů, zajišťují prodejci nových vozidel ve vybrané síti dealerů Scania.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)