Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Kamiq oficiálně už… Za pár hodin!

Martin Machala
Diskuze (11)
Už jenom jednou se vyspíme a budeme vědět, jak vypadá nejnovější Škodovka. Jmenuje se Kamiq.

Malé SUV od Škodovky se už nějakou dobu prohání po tuzemských dálnicích (za fotky zamaskovaných prototypů samozřejmě děkujeme), známe podobu přístrojové desky (třeba se někdy naučíme odlišit vnitřek kamiqu od interiéru scaly) i některých vnějších detailů (maska chladiče, přední LED světlomety s dynamickými směrovkami). Až zítra ale budeme kompletně vědět, na čem jsme.

Takže od rána hezky žhavit Auto.cz, ať vám premiéra nové Škody Kamiq neunikne!

Martin Machala
Diskuze (11)

Doporučujeme

26. 2. 2019 16:24
Se těším
Nemusí ji mít ještě ani připravenou. Prostě tam šoupnou Scalu a dají trochu vyšší tlumiče. Nebo on snad někdo pozná rozdíl ? Svého času nešel poznat Rapid od Octavie. Dneska nejde poznat nic od ničeho. Nová grafika světel vzadu je pravda (tvarem světel) odlišná dost, takže v noci je to hračka, ale ve dne z dálky ? Pořád stejné.

Neříkám, že to je špatné. Jen to připomíná otevření Apple store. Mnoho humbuku pro nic. Neshledávám na tom nic zajímavého, nového, lepšího.... toť vše. A tak trochu lituji ty, kteří shledávají. Škoda je v ČR takový nový Apple, marketingovou komunikací je dost připomíná a mě to dost děsí. Jsou auta, kde je za málo peněz hodně muziky, tj. jejich poměr cena-výkon je super. Škoda se stává dost opačným příběhem. Za hodně peněz málo muziky.
26. 2. 2019 07:32
Re: HAHAHAHAHAHAHA HA HA HA
Přesně..
26. 2. 2019 06:35
Re: HAHAHAHAHAHAHA HA HA HA
Tady vidíte jasnou nezávislost tohoto bulváru. Vítěz všech testů právě přijíždí!! Nemůžeme se dočkat!!
Avatar - Fickroc
26. 2. 2019 01:03
Pšík
Děcka pozorte!
Napětím praskly už tři žížaly! Ukrtrutnej nervák, jakej to čímdáltím stejnější vyjede plecháč od souseda z Boleslavi... Takrka lidi ani nespěj, páč jim ty fábije už nejsou dost dobrý, a nutně půjdou do půlmega šrotu hnetkazejtra....
26. 2. 2019 01:03
Re: ?
Kokso, ja neviem či si necvrknem, keď ho uvidím...