Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda poprvé ukazuje nový elektromobil. Bude to víc než jen karoq na baterky?

Lukáš Volšický
Diskuze (45)

Už příští pátek se poprvé odhalí nový koncept připravovaného elektromobilu Škodovky. Společnost současně shrne loňský rok a připomene plány na budoucnost.

Už brzy se poprvé odhalí nový elektromobil Škoda. Mladoboleslavská značka nás už v minulosti lákala na připravovanou velkou ofenzívu elektrických modelů a dnes nám představuje kratičkou ukázku první zásadní novinky. V oficiálním videu můžeme vidět charakteristický světelný podpis nového elektromobilu se svítícím nápisem Škoda.

Automobilka zveřejnila první ochutnávku nového elektromobilu ve spojitosti s oznámením termínu letošní výroční tiskové konferenci, kterou bude přenášet online na všech oficiálních profilech společnosti na sociálních sítích. Škodovka chce představit nejdůležitější finanční ukazatele za loňský rok 2023 a poskytnout výhled na další vývoj a strategické plány.

Vyvrcholením blížící se tiskové konference pak bude slavnostní okamžik s první ukázkou chystaného plně elektrického modelu. Podle dosavadních informací to bude dlouho spekulovaný a očekávaný Elroq. To se dozvíme už v pátek 15. března od 10 hodin středoevropského času.

Lukáš Volšický
Diskuze (45)

Doporučujeme

Avatar - Mokrous
8. 3. 2024 09:51
Re: Podíl Ev v třídách za únor 2024
Tak to jsem předpokládal, že je jasné na co jsem narážel... :D :'-(
Avatar - Barrichello
8. 3. 2024 09:48
Re: Podíl Ev v třídách za únor 2024
zatím můžeš bečet ty a soudruh stanjure, potvrdilo se že pracháči a firmy nakoupli auta do lonského prosince a letos prsche, bentley, rolls, lambo na minimu nebo přímo nula.....

a to dalo taky vyniknout pár těm EV BMW :-) :-)
Avatar - Barrichello
8. 3. 2024 09:46
Re: Podíl Ev v třídách za únor 2024
a ještě přeoperovat z chlapečka na holčičku :-) :-)
8. 3. 2024 07:43
Re: Podíl Ev v třídách za únor 2024
Už sa teším na Váš plač :-)
8. 3. 2024 07:13
Re: Karoq
Každý kto má iný názor ako ty je fanatik? Takto dehonestovali nacisti.