Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Slavia jako vytoužený kombík? V Česku by nadělala spoustu parády

Jan Zajíc
Diskuze (9)

Mladoboleslavská novinka mířící na indický trh se praktičtější karosářské verze nedočká. Vizualizace nám ukazuje, že je to škoda.

Nová Škoda Slavia se světu představila teprve před pár dny. Mohli jsme ji podrobně prozkoumat v ateliéru, ostatně to byla jedna z mála možností, jak si auto prohlédnout na vlastní oči. Určeno je totiž výhradně pro indický trh, na našich cestách se budou prohánět nanejvýš testovací prototypy, případně kusy nadšenců, kteří si sem auto nechají dovézt podobně jako čínský Kodiaq GT.

Model by na našem trhu po boku nové Fabie a větší Scaly nedával velký smysl. Logičtější by však pro tuzemské zájemce byl příjezd praktičtějšího kombíku, který pro redakci Auto.cz vytvořil kolega a grafik Honza Lušovský. V průběhu realizace nevymýšlel žádnou divočinu, na karoserii sedanu přišpendlil batoh a Slavia Combi mohla vyrazit do světa.

Věříme, že o malý praktický kombík by byl mezi našinci obrovský zájem, obzvlášť poté, co mladoboleslavská automobilka oficiálně potvrdila konec Fabie Combi. Ani v tomto případě ale nelze očekávat, že by se Škoda do realizace pro evropské trhy pustila. To vám však nebrání v hodnocení toho, jak se vám kombík Slavie líbí. Dejte vědět v diskuzi!

Video se připravuje ...

Jan Zajíc
Diskuze (9)

Doporučujeme

4. 12. 2021 16:43
Stačí si najprv upratať v hlave...
a potom v kufri!!
Keď vidím, čo tam majú ľudia zbytočne stále naukladané, a vláčia to krížom krážom ako nomádi, tak sa čudujem, že nejazdia aj s prívesným vozíkom ;-)
Avatar - Beefcake
4. 12. 2021 13:06
Re: To je fakt úplně dno...
Tak to uz je fakt tragicke. Ono tych omalovaniek uz tyzdenne je niekolko.
4. 12. 2021 12:59
Tak to klidně zopakuji.
Ve Škodovce dát těm H O V*A D U M přes tlamu za to, že použili název Slavia na čistě Indickém trhu!! Když na ostatní modely sází názvy z kterých by jeden hodil šavli. 8-s 8-s 8-s Asi tam hulej hodně tvrdej matroš. A COBY KDYBY nás milá redakce moc nezajímá, to je téma jak v hospodský putice. (Na článek jsem určitě nekliknul. Stačí jeden canc do diskuze jen kvůli tomu názvu, víc si to ani nezaslouží )
4. 12. 2021 12:50
Re: To je fakt úplně dno...
PřibYde :D
4. 12. 2021 10:50
Jenom k rozvoru
Ta indická Škodárna Slavia má větší rozvor než Scala, takže je to Scala combi a mnohým lidem již stačí kufr ve Scale.

A u naloženého Scala kombi potřebujete navíc silnější motor 1,5. To jste nad 500 000. Ten motor 1,0 by taky jel, ale musel mít krátké převody a i vyšší spotřebu.