Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Snowman: Jak by mohla vypadat?

Michal Fokt
Diskuze (78)
Nizozemský student nakreslil možnou podobu velkého SUV značky Škoda, které se bude vyrábět už příští rok v Kvasinách.

Už je oficiálně potvrzeno, že se koncem příštího roku v Kvasinách rozjede výroba nového SUV s logem Škoda (a nejspíš také Seat), které se začne prodávat zkraje roku 2016. Informace jsou omezené, nicméně převažuje názor, že by mělo jít o plnohodnotného zástupce velkých SUV, tedy o přímého konkurenta Hyundaii Santa Fe, není ovšem vyloučeno, že vůz využije pro značku obvyklou strategii a bude se jednat o auto na rozhraní kompaktních a velkých SUV. Pak by šlo patrně o trošku větší alternativu Tiguanu, v tom případě by mezera mezi Yetim nebyla tak velká.

Stejně tak nejasná je podoba vozu, zejména s ohledem na Kabaněm avizovaný posun v designu mladoboleslavských aut, nicméně i přesto si takové auto lze docela dobře představit. To ostatně udělal i nizozemský student Remco Meulendijk, k jehož vášním patří hraní s grafickým editorem a za pomoci pro Škodu typické přídě a zádě s podporou konceptu Volkswagen CrossBlue, respektive CrossBlue Coupe vytvořil možnou podobu Škody Snowman. Pokud se tedy velké SUV od Škody tak opravdu bude jmenovat, což také momentálně není jisté.

Michal Fokt
Diskuze (78)
1. 5. 2014 22:36
Re: Ne
Iste, de.bilov som uz trochu prestrelil, ale to bolo prve, co mi napadlo, ked diskusiu nevidim, ale nesuhlas ano.
Jossajelito je nejaky uchyl, pravidelne sa odbavuje na mojich prispevkoch z nepochopitelneho dovodu, pritom k teme nema nikdy nic. Asi to tu kratko sledujes.
Avatar - VL4D
1. 5. 2014 20:55
Re: Ne
Je jedno, či máš pravdu alebo nie. Ja hovorím o tom, že tých "de.bilov" si si mohol odpustiť (ja som ti mimochodom nedal v prvom príspevku ani mínus, ani plus, takže to nie je o mne). Nič by som nepísal, nebyť tvojej hysterickej reakcie na príspevok Jossalita.
1. 5. 2014 13:23
Re: Ne
Palce su diskusia, ci si dalsi v poradi, co nevie o com rozprava?
1. 5. 2014 04:51
Re: Omalovánky
Jasný,třeba,chtěl jsi dříve béžovou barvu vnitřek ,jo,to není luxus,ta přístrojovka atd,to je stejný materiál,jen jiná barva,a ty musíš koupit vyšší vybavu jen kvůli tomu.Anebo určitě jsou takový že stačí ti základ,ale chceš střešní okno,a možná tam nebude.Jsou desítky takových věcí,i levnějších,rozebírat to nebudu,ale znám montáž dobře,řekněme asi tak 15 let ,já vím o čem mluvím bez smajlíku.Taky jsem měl více škodovek,takže až takoví veselí to není.
Avatar - VL4D
1. 5. 2014 03:24
Re: Ne
Diskusia je tu od toho, aby sa diskutovalo, t.j. reagovalo. Tvoj príspevok, kde si bezdôvodne začal nadávať tým, ktorí ti dali "palec dole" je úplne mimo..