Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Smart ForStars: Vize sériového sportovního crossoveru od X-Tomi

Aleš Dragoun
Diskuze (4)
Smart už v minulosti nabízel více modelových řad, ale rychle si to zase kvůli financím rozmyslel. Na světě je však nová generace a s jídlem roste chuť.

Značka koncernu Daimler nedávno představila třetí vydání modelu ForTwo a odvozený prodloužený ForFour. Oba modely sdílejí techniku s novým Twingem, ale jistě budou dražší. Tvary obzvláště reinkarnovaného ForFouru vzbudily rozpaky, jenže jsou jen a pouze otázkou vkusu. I když aktuální smarty kvůli bezpečnostním předpisům na ochranu chodců ztratily punc originality, mají totiž poprvé v historii vystouplou příď, někomu přijdou roztomilé.

Jak by mohlo vypadat další rozšíření nabídky značky, která své vozy vyrábí v lotrinském Hambachu (Smart France S.A.S.)? Maďarský designér X-Tomi představuje svou vizi sportovního crossoveru s názvem ForStars. Ano, tento název už jednou u Smartu použili. Stejnojmenný koncept měl premiéru v Paříži před dvěma lety. Poháněl jej uprostřed napříč umístěný elektromotor od Brabusu s výkonem 60 kW a 135 N.m, díky němu zabíral „na zadek“. Lithium-iontové baterie se chlubily kapacitou 17,6 kWh. 3550 mm dlouhé, 1710 mm široké a 1505 mm vysoké dvoumístné autíčko disponovalo rozvorem náprav 2470 mm a rozchodem všech obřích jedenadvacetipalcových litých kol 1475 mm. Ta byla vybavena pneumatikami Michelin rozměru 245/35 ZR 21. Rozjelo se až na u nás ještě legálně povolenou stotřicítku. Sám výrobce jej označoval oblíbenou zkratkou SUC – Sports Utility Coupé.

Šlo ale spíše o sportovní „dodávku“, samozřejmě s nadsázkou. Celý prostor za pasažéry i délce až 900 mm byl určen pro náklad, hlavně však náčiní pro aktivní životní styl. Otevíral se elektricky. Právě firemní fotky rudého mrňouse se stříbrošedým rámem si vzal X-Tomi na starost a odvodil z nich předpokládaný vzhled produkční verze. Ano, za pomoci počítačové grafiky upravil ForStars do civilnější podoby s černou maskou chladiče, velkými předními světly a blinkry pod nimi. Zmizela „díra“ v kapotě s okem kamery, větrací mřížky na bocích rámu také nenajdeme. Střecha virtuální vize už není kompletně prosklená, část nad posádkou má rudou barvu shodnou s většinou karoserie. S interiérem si designér nehraje nikdy, ale i ten by se do případné produkce pochopitelně umravnil...

Nové ForTwo a ForFour ze studie ForStars do značné míry vnějším vzhledem vycházejí. Zda se ale další stylové sériovky, určitě se zážehovým motorem a možným pohonem všech kol (?) dočkáme, není vůbec jisté. Dosud totiž nikdo nespatřil alespoň jediný zamaskovaný prototyp. Připomeňme, že Smart koketoval s myšlenkou crossoveru už před dekádou, projekt se jmenoval ForMore, ale nakonec byl kvůli nepříznivé finanční situaci uložen k ledu. Značka není zisková ani po sedmnácti letech od premiéry první generace městských mikrovozítek...

Aleš Dragoun
Diskuze (4)
8. 10. 2021 06:06
Karyn Rolleston
Alex čekal na to, co vypadalo jako věčnost, když Mandy vešla zpět do domu. Než stihl cokoli říct, Mandy začala: „Robe, její syn ji tento týden navštěvuje. Narazili do něj na jejich příjezdové cestě. Hádám, že přijde i jeho sestra. “ Mandy vypadala naštvaně, když kráčela zpět k oknu. Jistě, chlápek v jejich věku vyšel z Wendyina domu a začal s ní mluvit. Když neodpověděla, přešel k ní a zatřásl s ní. Stále nikdo neodpovídal a Alex si začal dělat starosti. Co kdyby zavolal záchranku? Rob ucítil Wendy na krku. Jeho ruka tam chvíli zůstala, ale pak vstal a rozhlédl se.
https://handjobgifs.com/
Mandy a Alex s úžasem sledovali, jak se Rob sklonil nad matkou a začal cítit jednu z jejích koziček. Rob neztrácel čas a sklouzl rukou přímo dolů po šálku jejích plavek a začal hnětet její velká, ale prověšená prsa. Mandy se natáhla a začala masírovat Alexova penis přes jeho trenýrky. Rob padl na kolena a vytáhl mamince kozy z plavek. Znovu se rozhlédl a omotal ústa kolem jejích velkých dvorců. Silně stiskl její kozy a málem se ztratil v pocitu jejích tvrdnoucích bradavek v jeho ústech.

Mandy a Alex viděli Roba, jak vystřelil zpět, aby se postavil téměř tak rychle, jak to začalo. Nacpal Wendy kozy zpět do jejího vršku a ještě jí teatrálně zatřásl. Z domu vyšla malá blondýnka. Mandy cítila, jak se Alexův penis škube v těsném těle a houpá v květinové letní šaty. Byla karikaturou toho, co Mandy na jiných ženách nesnášela. Mandy a Alex je trochu sledovali, jak si povídají, a pak ti dva zvedli Wendy a vešli ji zpět do domu. Rob vyšel ven, popadl její prázdný chladič vína a časopis a naposledy se rozhlédl.
https://deepthroatgifs.com/
Mandy se usmívala, když se otočila tváří k Alexovi. Její ruka byla stále na jeho penisu. Pustila ho, lehla si na postel, svlékla si kraťasy a spodní prádlo a odhalila svoji voskovanou kundu. "Sežer mě, musím přemýšlet."
https://cumshotgifs.com
Alex si klekl na kolena a ponořil se mezi její stehna. Byla už docela mokrá, takže netrvalo dlouho a cítil, jak se její *** začala stahovat proti jeho prstu. Zvykl si na ni slézat, že to byl téměř reflex, když začal tlačit na její spodní břicho, aby zpomalil vzpírání, aby mohl držet krok a dokončit ji. Začala se třást a Alex věděl, že je téměř hotový. Vykřikla a Alex stáhl tvář a vstal. Během několika vteřin odhodil kraťasy a zabořil penis do sestřenice. Miloval pocit jejího sametového chňapání, ale byl trochu sklíčený z toho, jak vzdálená byla Mandy. Vnitřně se zasmál, byl v pohodě, ***, její omdlévané tělo, ale pokud ji to nezajímalo, popletlo se to s jeho mojem.

Trochu se naštval, vytáhl z ní a dal jí pusu na ***. Zčervenala tam, kde ji zasáhl, a šokovaně se na něj podívala. Nefackoval ji, aniž by se zeptala, protože ho začala nutit do ***e. Než stačila něco říct, převalil ji na břicho a ještě párkrát jí plácl tlustý zadek. Červené otisky rukou na zadku a šokovaný výraz v její tváři stačily na to, aby se dostal zpět do nálady. Popadl ji za vlasy a vrátil ji znovu.

Netrvalo dlouho a Alex zjistil, že našel svou novou důvěru v její ***ní. Mandy popadla hůlku z nočního stolku a pracovala na druhém orgasmu. Byla tak dohnána využíváním Alexa, že zapomněla, jak úžasné bylo získat náležitou nadvládu. Když začala cumit, stiskla svou ***. To bylo vše, co Alex potřeboval, a brzy odhodil svůj náklad do dychtivé kundičky svého bratrance. Vytáhl z její nedbalé díry a zadkem jí dal další facku.

Když konečně popadli dech, Mandy sdílela svůj plán. Bylo to docela jednoduché. Chtěla omámit a *** sousedy. Nejen Wendy, ale všichni. Zeptala se Alexe, kolik na něj má peněz, a vykašlal se na 140 dolarů. Rozhodla se, že to bude muset udělat, možná bude muset hodit kouření nebo dvě. Řekla Alexovi, že se postará o všechno, co bude muset udělat, je *** Wendy a její dceru, až přijde čas. Alex příjemně myslel na kreténa sousedky a přemýšlel, jak těsné to ve skutečnosti bylo.

Následující den Mandy požádala, aby se nechala zahnat do města a vyřizovala pochůzky. Vrátila se a podala dva pytle Alexovi. Když se na ně podíval, Mandy se usmála a ukázala, že má stále v puse náklad. Polkla: „Ty blues v tom prvním pytli jsou pro tebe a Roba, růžové budou pro Wendy a její sladkou malou dceru. Druhá taška má něco, co jim dá náladu. “ Alex si dal do kapsy prášky. Mandy pokračovala: „Dnes večer s nimi večeříme, pozval nás Rob. Jen musíš přijít na to, abys je dostal do nápojů pro všechny, a pak se postarám o zbytek. “

Přišla večeře a Mandy vešla do obývacího pokoje. Měla na sobě letní šaty, které ukazovaly její tlustá prsa, a zužovaly se, aby skryly její silnější kousky. Udělala bleskem zadek Alexovi, aby to udělal
Avatar - Verny_2013
28. 7. 2014 01:06
Re: vizia
Je to naprostá obludnost ještě mnohem horší než je dosud nejobludnější malý crossover nissan Juke. Když se na nej koukám tak nevím jestli se smát nebo brečet.
Avatar - pumpkin
27. 7. 2014 13:38
Re: vizia
Načo by to bolo autu, ktoré zlezie z cesty len výnimočne?
Avatar - 3_diamanty
27. 7. 2014 10:48
vizia
tazko nieco hodnotit z tohto "nerealneho" foto .... ja len dufam ze to nebude mat 20 palcove kolesa a podvozok mensi ako bezne sandero, dufam ze realny seriovy automobil dostane poriadnu svetlu vysku a nejake normalne kolesa vhodne aj mimo cesty a nie nejake okrasne nizkoprofilace... tie ku crossoverom moc nepasuju uz ani len na fotke .. ... o ceste mimo asfalt ani nevravim