Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Soutěžte o vstupenky na závody tahačů Czech Truck Prix

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Autodrom v Mostě pořádá od 28. do 30. srpna 2015 evropské závody tahačů Czech Truck Prix. Auto.cz přináší soutěž o vstupenky na tuto akci v celkové hodnotě 14.000 Kč.

Soutěžíme o lístky na nedělní finálový den celé prix (30. 8.), přičemž výherci budou moci nahlédnout i do paddocku stáje Buggyra a na vlastní kůži zažít zákulisí velkého okruhového závodu.

Čeká na vás bohatý program: závodit na okruhu totiž vedle tahačů budou také například Porsche GT3 či speciály Renault Clio a Kia Lotos. Vyznavači adrenalinu zažijí doprovodný program jako drifting, rallye a mnoho dalšího.

Jak můžete vstupenky na závody tahačů vyhrát? Stačí co nejpřesněji tipnout odpověď na následující soutěžní otázku:

Jaká je minimální hmotnost závodního tahače v kilogramech?

Svoji odpověď pošlete SMSkou do neděle 23. 8. 2015 do 23:59 na číslo 9009910 ve tvaru:

TAHAC mezera ODPOVED mezera JMENO mezera PRIJMENI mezera ADRESA mezera PSC

Příklad: TAHAC 1000 Jan Novak Prazska 1 Teplice 41501

Cena jedné SMS je 10 Kč včetbě DPH. Provozuje Czech News Center a. s. Infolinka: 296 363 199 (po-pá 9-16 hod.), mobil@cncenter.cz. www.platmobilem.cz

Pět nejbližších tipů vyhrává po dvou vstupenkách na neděli 30. srpna 2015. Přejeme hodně štěstí!


Výherci vstupenek na závody tahačů Czech Truck Prix:

Brynda Josef, Kadaň

Klíma Václav, Mirovice

Dyedek Václav, Bečov nad Teplou

Dyedeková Jana, Bečov nad Teplou

Novák Ondřej, Kladno

Výhercům gratulujeme!


Pravidla:

Pravidla soutěže o lístky na Czech Truck Prix 2015

(dále jen „soutěže“)

Soutěž probíhá v období od 20. 8. do 23. 8. 2015 na www.auto.cz. Soutěž spočívá v co možná nejpřesnější odpovědi na otázku, která je uvedena v soutěžním článku na auto.cz, jenž bude zveřejněn 20. 8. 2015. Správnou odpověď posílají soutěžící v období od 20. 8. 12:00 do 23. 8. 2015 23:59 pomocí SMS na číslo 9009910 ve tvaru:

TAHAC mezera ODPOVED mezera JMENO mezera PRIJMENI mezera ADRESA mezera PSC

Příklad: TAHAC 1000 Jan Novak Prazska 1 Teplice 41501

Potvrzení o doručení odpovědi bude zasláno obratem. Čas pro příjem odpovědí na soutěžní otázku je od 5:00 prvního soutěžního dne do 24:00 posledního soutěžního dne daného soutěžního kola.

Cena jedné SMS je 10 Kč včetně DPH. Provozuje CZECH NEWS CENTER a. s., IČ: 02346826, se sídlem Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7. Infolinka: 296 363 199 (po-pá 9-16 hod.), mobil@cncenter.cz. www.platmobilem.cz.

V soutěži vyhrává celkem pět výherců, kteří správně nebo nejpřesněji odpověděli na soutěžní otázku. Pět nejpřesnějších odpovědí vyhrává dva vstupy na nedělní závod Czech Truck Prix, který se uskuteční na autodromu v Mostě 30. 8. 2015. V případě, že do soutěže přijmeme méně SMS se správnou odpovědí, než je počet SMS potřebných k určení všech výherců, propadají nerozdělené výhry ve prospěch společnosti CZECH NEWS CENTER a.s.

V případě, že počet účastníků, kteří odeslali SMS se správnou odpovědí nebo se shodnou nejblíže správnou odpovědí, bude více než pět, tj. nebude možné určit právě pět výherců, rozhodne o výherci odpověď na dodatečnou soutěžní otázku, zaslanou každému z odesílatelů správné, respektive nejpřesnější (nejblíže správné) odpovědi na telefonní číslo, ze kterého byla tato odpověď odeslána.

V nejbližší pondělí po skončení soutěže do 10:00 bude těmto účastníkům soutěže zaslána prostřednictvím SMS zprávy informace, že pokračují v soutěži formou dodatečných otázek. V další zprávě SMS bude odeslána dodatečná otázka a formát zprávy SMS, ve kterém mají na otázku odpovědět včetně telefonního čísla.

Formát odpovědní zprávy SMS je: TAHAC mezera ODPOVED, telefonní číslo kam poslat SMS je 9009910. Účastník musí odpověď na dodatečnou otázku poslat ještě tentýž den do 120 minut od doručení zprávy, a to ze stejného telefonního čísla, na které mu byla dodatečná otázka zaslána.

Pokud počet správných či nejblíže správných odpovědí neumožní rozdělit výhru mezi právě pět výherců, tentýž den bude v 13:00 zaslána další dodatečná otázka těm účastníkům, kteří odpověděli správně nebo shodně nejpřesněji, se lhůtou pro odpověď 120 minut.

Finální výsledky zveřejníme v úterý 25. 8 . do 10:00

Pokud počet správných odpovědí neumožní určit výherce nebo rozdělit mezi ně výhru způsobem uvedeným v předchozí větě, bude do 60 minut od uplynutí lhůty pro odpověď zaslána další dodatečná otázka, na její odpověď bude mít účastník 120 minut.

Takto bude postupováno dokud nebude možné stanovit právě pět výherců., v souladu s těmito pravidly. Společnost CZECH NEWS CENTER a.s. určí časy, ve kterých budou v takovém případě zprávy SMS s dodatečnými otázkami zbývajícím účastníkům soutěže odeslány.

Na každou dodatečnou otázku lze odpovědět pouze jednou zprávou SMS. V případě více doručených odpovědí bude zohledněna pouze ta, která byla doručena jako první. Na zprávy SMS v nesprávném tvaru nebude brán zřetel.

Nezasláním nebo pozdním zasláním odpovědi na kteroukoli dodatečnou otázku ztrácí účastník soutěže možnost získat výhru, respektive pokračovat v soutěži.

Pokud to povaha dodatečných otázek, respektive odpovědí na ně umožní, může být výhra přidělena v závislosti na tom, nakolik se odpovědi na otázku blíží správné odpovědi, a to tak, že bude přidělena účastníku nebo účastníkům, kteří odpověděli nejpřesněji.

Každý výherce vyhrává dvě vstupy na nedělní závod Czech Truck Prix na autodromu v Mostě, který se odehraje 30. 8. 2015. Výhru si výherce vyzvedne na své jméno na hlavní vrátnici přímo na mosteckém autodromu 30. 8. 2015 (Tvrzova 5, 432 05 Most – Souš) Podmínkou převzetí výhry je prokázání totožnosti výherce, tzn. i osobní převzetí výhercem. Pokud si výherce nevyzvedne výhru, propadá výhra ve prospěch společnosti CZECH NEWS CENTER a.s.

Pro stanovení doby doručení textové zprávy je rozhodující čas přijetí SMS do systému pro příjem zpráv, provozovaného společností CZECH NEWS CENTER a.s. Do soutěže budou zařazeny všechny zprávy SMS ve správném tvaru obsahující správnou odpověď, které došly nejpozději do uzávěrky soutěže. O správnosti, respektive nesprávnosti odpovědí, které byly doručeny SMS zprávou, budou účastníci soutěže informováni zpětnou zprávou SMS.

Každý účastník soutěže může soutěžit pouze z jednoho telefonního čísla, zároveň může účastník soutěže získat pouze jednu výhru v soutěži. V případě, že by účastník soutěže soutěžil v rozporu s pravidly ze dvou či více telefonních čísel, nemá takový účastník soutěže nárok na získání výhry. V případě, že by účastník soutěže při užití jednoho telefonního čísla získal v rozporu s pravidly dvě či více výher, obdrží pouze jednu výhru. V případě, že účastník soutěže soutěží z vícera telefonních čísel, v takovém případě nemají účastníci soutěže nárok na vrácení nákladů na SMS zaslaných v rozporu s pravidly soutěže.

Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby s trvalým pobytem v České republice, starší 18 let. Organizátor neodpovídá za nedoručení SMS. Účastí v soutěži – tzn. odesláním zprávy SMS organizátorovi akceptuje soutěžící tato pravidla soutěže a zavazuje se je dodržovat. Účastí v soutěži dále projevuje každý účastník soutěže souhlas s publikováním svého jména a bydliště na serveru www.auto.cz. Účastník soutěže dále dává souhlas s tím, že společnost CZECH NEWS CENTER a.s. je oprávněna zpracovávat jako správce osobní údaje účastníka soutěže poskytnuté v rozsahu jméno, příjmení, odpověď na soutěžní otázku, telefonní číslo a adresa, eventuelně jiné účastníkem soutěže sdělené kontaktní údaje, za účelem realizace soutěže a rovněž k marketingovým aktivitám společnosti CZECH NEWS CENTER a.s. a jejích klientů. Tyto osobní údaje jsou poskytovány na dobu neurčitou a účastník soutěže je oprávněn tento souhlas kdykoli písemně odvolat. Účastník soutěže má právo na přístup ke svým osobním údajům. Organizátor si vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu soutěže. Výhry v soutěži nejsou soudně vymahatelné. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti CZECH NEWS CENTER a.s. a jejich rodinní příslušníci.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)