Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Špionážní fotografie: Náš čtenář zachytil při testech Mini, Smart, BMW a další (+video)

Ondřej Chamilla
Diskuze (5)
Náš čtenář Martin nám zaslal fotografie a videa maskovaných prototypů při testech ve Španělsku. My mu za to děkujeme a pojďme se tedy podívat, co vlastně vyfotil.

Čtenář Martin se vydal na dovolenou do jižního Španělska a při cestě k lyžařskému středisku Prado Llano potkal mnoho výrobců testujících automobily. Martin neváhal, tasil fotoaparát a nyní nám některé úlovky zaslal.

Vidět tak můžeme kupříkladu ostrý Smart, který pravděpodobně ponese tradiční jméno úpravce Brabus. Přeplňovaný tříválec původem od Renaultu uložený vzadu posílí z 66 až na zhruba 80 kW, roztáčena budou stále zadní kola. Jak můžeme vidět, auto bude mít širší postoj a dvě koncovky výfuku.

Dalším vozem na fotografiích je příští generace SUV Mini Countryman maskovaná černo-žlutou fólií. Zde je zajímavé, že nápis na voze, stejně jako Martinův popis říkají, že se jedná o hybridní variantu. Vůz má být větší než doposud a techniku bude sdílet s BMW X1. Jak jde vidět, z vozu se místo crossoveru stane plnohodnotné SUV, tedy bude zaměřený více do terénu. Na jedné fotce pak můžeme vidět i bílé Audi A4 při zátěžových testech.

Maskovaný sedan na fotografiích pak je pravděpodobně příští generace BMW 5, byť Martinovi se automobil zdál překvapivě kompaktní. Facelift současné pětky proběhl v roce 2013, nová generace by tedy mohla přijít již relativně brzy. Automobil se pak má inspirovat konceptem Gran Lusso Coupé.

Co dál Martin potkal? Kupříkladu Bentley Bentayga či maskované Audi A4, stejně jako Bugatti Veyron s obrovským křídlem, pravděpodobně testovací mulu nástupce. Ostatně více můžete vidět na dvou přiložených videích. Po silnicích v kopcích pak údajně jezdilo i mnoho zvláštních starých Audi Q7 se zajímavě znějícím motorem, stejně jako muly nové Q5. Nechyběla neidentifikovatelná malá SUV, luxusní kabriolet od Bentley či Rolls Royce, stejně jako další špatně rozpoznatelné vozy tahající těžký přívěs.

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...

Ondřej Chamilla
Diskuze (5)
Avatar - pumpkin
13. 8. 2015 12:09
Re: Skvělá práce, Martine!
Umri. :-)
13. 8. 2015 12:03
Re: Skvělá práce, Martine!
V Bratislave? Tam by som si ani bicykel neoprel :-)
Avatar - pumpkin
13. 8. 2015 11:54
Re: Skvělá práce, Martine!
Astru som minulý víkend videl v Bratislave. Nemci fotili nejaký oficiálny materiál, tiež som si teda odfotil. :-)
[odkaz]
Avatar - 3_diamanty
13. 8. 2015 09:15
Re: Skvělá práce, Martine!
;-) :yes:

to posledne foto - vyzera to na novy opel astra
Avatar - Dylan McKay
13. 8. 2015 08:59
Skvělá práce, Martine!
Tolik much jednou ranou! :yes: