Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Bentley Continental Flying Spur - doby dlouhých životů jsou pryč

Ondřej Láník
Diskuze (5)
U Bentley vědí, že jedině tak lze dnes v luxusním segmentu zabránit krizi středního věku.

Ani velkým a luxusním limuzínám formátu Conti Flying Spur se nevyhýbá tak banální věc jakou je facelift. Doba, kdy Bentley mohl bát beze změny vyráběn celé desetiletí je zřejmě nenávratně pryč. U Bentley vědí, že jedině tak lze dnes v luxusním segmentu zabránit krizi středního věku.

I když od premiéry vozu Bentley Continental Flying Spur neuplynuly ani tři roky, pracuje se usilovně na prvních retuších. V tuto chvíli je jasné, že se změny dotknou přídě, která ponese lehce upravený nárazník s nově tvarovanými vstupními otvory pro přívod chladicího vzduchu.

Nic se pravděpodobně nezmění na widlicovém přeplňovaném dvanáctiválci o objemu 6,0 l, který má nejvyšší výkon 411 kW při 6100 ot./min a točivý moment vrcholící 650 Nm již při 1600 ot./min. Automobil se sedmnáctilitrovou kombinovanou spotřebou jede nejvíce 314 km/h a z 0 na 100 km/h dokáže zrychlovat za 5,2 s.

Ondřej Láník
Diskuze (5)
5. 4. 2007 12:49
3 roky
no flying spur je tu sice jen tři roky ale continental gt už je tu o dostdéla zepředu nebo zezadu skoro není poznat které to je auto takže facelift se dal tak trochu už čekat ....