Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: BMW 1 Coupé i Cabrio (velká fotogalerie ze dvou zdrojů)

Ondřej Láník
Diskuze (62)
Německá média o nich mluví již delší dobu, ale dosud se všichni museli spokojit převážně se spekulacemi, kresbami a skicami. Nyní jsou tu kvalitní snímky malého čtyřmetrového kupé. A podle jedné z fotografií to pánům z BMW není ani trochu příjemné.

Po třídveřovém a pětidveřovém hatchbacku, které jako jediné ve třídě ctí klasické uspořádání s motorem vpředu a pohonem zadní nápravy, se můžeme těšit také na dvoudveřové kupé a kabriolet s pevnou střechou. Příchod obou modelů je očekáván právě za rok na jarním ženevském autosalonu 2008.

Velkým trhem je pochopitelně ten americký. Podle informací renomovaného periodika Automotive News by se do zámoří měly dostat pouze šestiválcové verze, ale v Evropě se dozajista neztratí ani výkonné čtyřválce. Není důvod pochybovat o tom, že zelenou dostanou atmosférické zážehové šestiválce 3,0, nejvýkonnější motorovou alternativou se stane pravděpodobně přeplňovaná verze 135i. Uvážíme-li nízkou hmotnost a kompaktní rozměry, nebudou se asi jízdní výkony takového modelu příliš lišit od těch, jaké nabízely ještě nedávno BMW M3.

Ondřej Láník
Diskuze (62)
6. 2. 2007 17:46
Re: TAK JE TO TADY
:-) :yes:
6. 2. 2007 17:46
Re: TAK JE TO TADY
:yes:
6. 2. 2007 17:45
Re: TAK JE TO TADY
Děkuju, emylaku :yes:
6. 2. 2007 17:36
Re: TAK JE TO TADY
jo predseda, ten si uziva. Pro jistotu mu museli vymazit oblicej, by sme ho nepoznali :) Jinak souhlas, bude vostra karka na blbnuti
6. 2. 2007 17:34
Re: TAK JE TO TADY
Chlapecku, najdi si clanek 50 nejlepsich prispevku od GTi, precti si treba "Modrou perlu" nebo jiny dilka, a pak hodnot. Zatim tady ses za troubu akorat ty :-!