Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Designové retuše pro Mercedes-Benz třídy C

Ondřej Láník
Diskuze (2)
Aktuální třída C má na kontě již milion vyrobených vozů, a tak ve Stuttgartu připravují decentní modernizaci vzhledu.

Ano, jsou to už více než tři roky, co se představilo nové Céčko, a tak nejstarší aktivní automobilka musí připravovat facelift, který udrží zájem i ve druhé polovině životního cyklu. Techniku vylepšují Stuttgarští inženýři aktuální pomocí postupných změn a vylepšení, a tak dokud automobilka sama neprozradí více, můžeme mluvit jen o modernizaci vzhledu.

Ta se bude týkat jen drobného retušování několika málo patrných vrásek. Třída C patří k moderním Mercedesům, a tak změny se dotknou světelné techniky, která dostane vpředu i vzadu světelné diody. Nový bude nejspíše přední i zadní nárazník a design masky.

¨

Očekáváme, že modernizovaná třída C se na trh dostane ve druhé polovině roku 2010. Design tak bude připraven na příchod nového kupé třídy C, které nahradí model CLC na jaře 2011.

Ondřej Láník
Diskuze (2)
22. 8. 2010 19:27
Re: testovanie...
a jak ty muzes vedet ze facelift (W204 Mopf)ma zmeneny pouze naraznik a tvar svetel? :]
21. 8. 2010 18:57
testovanie...
Nerozumiem preco musia testovat iny tvar svetiel a nejaku inu listu v narazniku na verejnosti...O testovanie aerodynamiky alebo chladenia im nemoze ist, kedze vsetko to aj tak znehodnocuje to maskovanie...Cize len dalsia reklamna kampan? 8-s