Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Kombi Mercedes-Benz třídy C zblízka (premiéra za dveřmi)

Ondřej Láník
Diskuze (5)
Předsériový Mercedes-Benz třídy C se vydal do centra jednoho německého města jen s minimální kamufláží a náš pozorný čtenář se nestačil divit. Jeho fotografie ukazují novinku z bezprostřední blízkosti několik týdnů před premiérou.

Jistý čas bude mít nový Mercedes-Benz na trhu výsadní postavení. Trojkové touringy jsou již přeci jen okoukané a co se přepravních kapacit týká, není to žádná sláva. Nové malé kombi Audi A4 Avant již také klepe na dveře, ale je velmi dobře možné, že Mercedes ingolstadtského rivala o několik týdnů předběhne. To může být důležité při novém rozdělení hlavních trhů. Je pravděpodobné, že značka ze Stuttgartu bude nabízet nejdražší kombi střední třídy, ale funkční tvary asi budou nabízet mnohem větší interiér a zavazadlový prostor, než je ve třídě prémiových kombi běžné.

Nejnovější snímky nového kombi byly zachyceny v centru jednoho německého města. Známá kamufláž se snaží všechny přesvědčit, že koncová světla mají dělenou konstrukci, ale ve skutečnosti budou jen na prodloužených blatnících v rozích karoserie, jako dosud.

Na trh by se nový praktičtější Mercedes měl dostat v listopadu, předtím v polovině září bude premiéra na autosalonu ve Frankfurtu.

Trumfem nové řady Mercedesu bude vidlicový osmiválec 6,2 l, který se na trh dostane pod klasickým označením C 63 AMG.

Ondřej Láník
Diskuze (5)
Avatar - Pekelná Micinka
17. 8. 2007 19:56
XXL
Ty zadní světla vypadaj až humpolácky obrovský. Snad to po odmaskování nebude taková hrůza.