Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Mercedes-Benz C těsně před premiérou + nové kombi třídy C

Ondřej Láník
Diskuze (54)
Závěrečné zkoušky před náběhem sériové výroby vylákaly z uzavřených testovacích tratí další exempláře nového Mercedesu třídy C.

Premiéra je za dveřmi (chystá se do Ženevy, první oficiální snímky očekáváme každým dnem) a tak již téměř není co skrývat. Novinkou pro tuto chvíli je nové kombi třídy C, které doplní sedan v nabídce modelové řady, podobně jako nové kupé a kabriolet.

Detaily nového sedanu jsme již několikrát díky špionážním snímkům našich spolupracovníků mohli prozkoumat. Nyní je zde definitivní podoba velmi důležitého modelu. Očekává se jako obvykle široká paleta čtyřválcových a šestiválcových motorů, vrcholem bude opět verze z dílen AMG. Celková délka povyroste na 4,58 m, šířka karoserie se zvětší o 4 cm, vedle pohonu zadních kol bude v nabídce také pohon všech kol 4Matic.

Kombi třídy C, které se před několika dny podařilo vyfotit nedaleko Brém, se představí letos na podzim na frankfurtském autosalonu.

Ondřej Láník
Diskuze (54)
Avatar - 12Eagle
17. 1. 2007 09:06
Zdá sa to aj Vám?
Nemôžem si pomôcť, ale zdá sa mi, že MB bol na zálety u BMW. Ten dizajn mi veľmi pripomína BMW. :-O
Avatar - MeSiL
17. 1. 2007 07:04
USA
Sakra, proč taková amerika??? Cadilac dělá taky spešo modely pro Amíky a pro Juropany...tak proč je M-B tam americkej? U GLka mi to vůbec nevadilo, ale když se mrkneš na tu druhou fotku...amerika :no: ! Ale když přihmourim oci na tyhle detaily, tak vidim kresny M-Becko Cecko :yes: ..takze asi takhle :yes: :no: :yes:
17. 1. 2007 06:23
Novy mercedes
Mercedesy zacali byt po dobe nudy zaujimave s triedou E so stvoricou ovalnych svetiel. "Pluzgiere" mu proste sekli, tento smer bol zaujimavy. Ale najvacsi konkurent BMW nasiel tiez vlastnu tvar, ovsem o kus napaditejsiu a vyraznejsiu. Mercedes nemohol ostat pozadu, hoci plati za jedneho z najkonzervativnejsich vyrobcov. Doslo to tak daleko, ze sa na jeho autach zacali objavovat prvky zname z korejskych produktov, a to kvalitu dizajnu v ociach verejnosti muselo nutne posunut smerom nadol. Mercedesovska moderna posledných rokov ma necháva chladným. Oslovit moze este technika, kvalita vypracovania a luxus, ale na tomto poli sa akosi nedeje nic vynimocne, nad cim by sa dalo pozastavit a obdivovat...
16. 1. 2007 11:18
A proč ne?
Tak mě se to líbí.Určitě je tam posun v designu,připadá mi takové namakanější,drsnější.Více fotek je na autorevue.cz. ;-) :yes:
16. 1. 2007 10:48
Takhle ne
Céčko je krásné, nebo alespoň bylo. Tohle se mi ale vůbec nelíbí :-( Profil je na můj vkus téměř úděsný, zadní světla tam nesedí... chjo snad je to jen fake ;-\