Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Mitsubishi Lancer EVO X (první fotografie sériového vozu)

Ondřej Láník
Diskuze (22)
Fotografie nového EVA, které jsme zveřejnili na konci července byly podivné. Ty dnešní už vypadají o poznání realističtěji. Věříme, že toto je nový Lancer Evolution ve svém desátém vydání.

Show car Mitsubishi Lancer EVO se projel po největších světových autosalonech už minulý rok, ale vývoj sériového provedení stále pokračuje. Až nyní vidíme z fotografií pořízených v Death Valley definitivní podobu nového rychlého sedanu. Prototyp zatím nemá křídlo na zadním víku, ale to je asi jediný detail, který odlišuje to co vidíme, od sériové verze.

Zcela nový přední nárazník má aerodynamičtěji tvarovaný spojler u spodního okraje. Designéři Mitsubishi Motors rozšíří skupinu vozů se single-frame maskou, protože právě nyní to vypadá, že nové Evo bude mít chromovaný rámeček kolem velké masky, skoro takový, jako mají všechna Audi. Přední i zadní blatníky nabobtnaly a k ostře řezaným tvarům Lanceru tak přibyla špetka mohutnosti, deklarující navenek sílu motoru a myšlenky inteligentního pohonu 4x4. Za předními podběhy přibyly ventilační otvory (doufejme, že to není jen další stylistická imitace bez skutečné funkce), na spodní části zadního nárazníku je mohutný difuzor s drážkami usměrňujícími proudění vzduchu.

Věřme, že sériové provedení bude osazováno ještě širšími pneumatikami, protože ty současné jsou poněkud utopené ve velkoryse rozšířených podbězích.

Ondřej Láník
Diskuze (22)
7. 8. 2007 09:22
Re: OT: 15.000
Ty nechápeš - já tu napsal 15tisíc příspěvků... a to je něco, dCi... proto o tom píši na svém blogu a proto z těch patnácti tisíc některé znovu publikuji. Vynucování pozornosti? To mě opravdu nenapadlo, ostatně na to tu máme jiné kádry.

Původně jsem chtěl zopakovaT VŠECH 15TISÍC >:D ale to by byla fakt trochu silná káva... ;-) Zejména některé, viď :-)
Avatar - Ricardo
6. 8. 2007 21:06
Re: OT: TEST - Škoda Fabia 1,4 16V
Cením způsob, jakým se redaktorům podařilo zachytit, že to auto za půl mega nejen nejede, ale taky dost žere :yes:
Avatar - Ruffi
6. 8. 2007 20:37
inšpirácia
Predná maska hore hlavou- Audi. Výduchy za prednymi blatníkmy- Clio RS. Zadné svetlá- Lexus IS ;-\
6. 8. 2007 16:00
OT: TEST - Škoda Fabia 1,4 16V
Tak to si přečti. Abys získal přehled. A hlavně se nazapomeň podívat na vynikající snímky to žluťáska. Ano, tomuhle se říkají a autobranži - emoce. Do roka je Fabia II šlágr Evropy v subkompktech. BRAVO TEST :yes:
Avatar - BIGPAPA
6. 8. 2007 15:21
No fuj
No tak doufám že dostane do vínku trošku větší a širší kola, protože tyto jsou dost směšný a moc utopený ;-\ ;-\ ;-\ ;-\