Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Nissan Skyline GT-R na Nürburgringu

Ondřej Láník
Diskuze (35)
Nissan Skzline GT-R se již brzy světu ukáže v celé své kráse. Ještě předtím jej automobilka testuje na jednom z nejnáročnějších okruhů světa.

Definitivní provedení rychlého kupé Skyline GT-R vzbudilo v posledních dnech pozornost na německém Nürburgringu. Nissan vyslal vůz s pravostranným řízením na jedno ze závěrečných testování před představením veřejnosti. Konkurent připravovaného sportovního kupé Lexus bude na trh uveden na jaře 2007. Vidlicový osmiválec o objemu 4,5 l bude dodávat 330 kW na všechna čtyři poháněná kola. V zákulisí se hovoří o sedmistupňové převodovce s řazením páčkami pod volantem.

Fotografie našich kolegů ukazují automobil pouze s lehkou kamufláží, a tak zřetelně vidíme robustní design dvoudveřového kupé, velmi blízký studii představené dříve, velký spojler na zádi a čtveřici mohutných výfuků.

Ondřej Láník
Diskuze (35)
Avatar - MeSiL
11. 10. 2006 19:09
Re: GT-R
Snad poprvé co by se mi líbila více serie než concept :yes: Miluju Skyline a jeho RB26 DETT !!! >:-[] Nejlepší motor!!! Když z minulého motoru dostaly značky jako HKS, Top Secret atd více jak 1000koní (z 2,6l) tak jsem zvědavej na 3,5l :yes: >:-[] těším se na tebe! Doufám, že se bude prodávat i tady ne za víc jak 1 a půl melounu...!
11. 10. 2006 16:34
Re: cena
Nic moc, asi tak 200... tvejch vejplat ;-)
11. 10. 2006 16:28
Re: Skyline is back
Určitě bude výborně jezdit, s tím souhlasím.
11. 10. 2006 15:09
Re: Skyline is back
:-) Klid. Pochop, Donalde, že v tohhle segmentu (a zvláště) jde o to další - image, historie, vnímání značky... Je to stále dokola. Zde v kolebce motorismu přece nemůžeš jenom dobře utáhnout matky na kolech. Musíš mít "něco" víc. Buďme šťastni, že to tady takhle stále krásně funguje... neměj obavu, že diamantoví kovbojové v 911 Turbo si půjdou zejtra do prodejny Nissan :-) koupit auto... Takhle to (naštěstí) nefunguje... ;-) :yes: P.S. Nemajetní lidé ví vždycky nejlíp, co si koupit v nedosažitelném segmentu. Jenže ta auta snů nekupují ti nemajetní... ta auta kupují právě ti diamantoví kovbojové. Uvidíš, že v Evropě takřka Skylina neuvidíš :-)
11. 10. 2006 13:11
SILNÉ TÉMA
No, bydlet v Tokiu, onanuju tu do rána. My, evropani už máme svou porci za sebou, a pokud jsi to ráno přehlédl, mrkni vedle. Je tam Lotus. Ale zpět ke Skylinovi. Absolutně, ale absolutně nezatížen minulostí tímto směrem, vyjadřuji velkou pochvalu lini střechy. Silné téma :yes: Ovšem tam, kde Raketa 8 dokázala vytřískat nekonečnou potenci, to jest z partie zadního blatníku... se Skyline tváří, jako by nevěděl, jaký gatě si dnes obléknout. Jedno je jisté, s Evropou tohle těžko hne, vždyť dokonalost nabídky zdejší produkce (a teď opravdu nemám na mysli Apoštola) tě těžko může směrovat jinam. Bude to nepochybně dobrá kára. Pokud ale čekáš 599 zázraků, styl, prestiž, image... musíš jinam.