Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Nové Porsche 911 GT2 - na konci roku na trh

Ondřej Láník
Diskuze (19)
Na konci roku můžeme očekávat příchod nového GT2.

Na severu Skandinávie již nyní probíhají testy nového 911 GT2, aniž by novinka nesla zásadnější maskování. Nárazník z Turba se zajímavě zakomponovanými světly pro denní svícení z diod, bude jedním z poznávacích znaků výkonného atmosférického modelu. Vzadu musí svou práci odvádět rozměrné přítlačné křídlo a změněný nárazník s integrovanými otvory odvádějícími vzduch z motorového prostoru.

Funkční změny, které jsou na první pohled viditelné, jsou důležité, ale to hlavní je ukryto v zádi. Zatímco Porsche 911 Turbo má dnes díky přeplňování 353 kW odváděných na silnici všemi čtyřmi koly, 911 GT2 bude mít možná ještě vyšší výkon směrovaný na kola jediné nápravy. K tomu vezměte do úvahy pohotovostní hmotnost nižší o 100 až 150 kg a máte kupé, které se směle může vydat ze silnice na závodní tratě.

Fotografové také slibují ohromující zvukovou kulisu, která byla v jinak klidném prostředí zasněžené krajiny dobrým avízem o přijíždějícím týmu firmy Porsche.

Ondřej Láník
Diskuze (19)
Avatar - davy
18. 3. 2007 21:50
Re: Modely
Doufam, ze mne tu znalci VW group neukamenuji, nejsem odbornik pres Porsche, ale reknu sve osobni odjmy, mel jsem miznost jezdit ve vetsine modelu. 911 Turbo- kompromis zavodniho auta a luxusniho auta pro denni jezdeni. Jedno z nejrychlejsich seriovych aut soucasnosti, zvlast s Overboostem, ale na okruhu mu nadrbe papirove pomalejsi a slabsi GT3RS. To je okruhove naradi, skvely podvozek, odlehcene a tedy kratsi brzdna draha - i kdyz to mohlo byt i keramickymi brzdami, ktere mel model, v kterem jsem jel+ horcikova kola. GT3 uz je zcivilizovane okruhove naradi, takovy kompromis rekneme. GT2 nedokazi posoudit, v tom jsem nejel, ale na okruhu v Hockenheimu bylo snad i rychlejsi nez GTRS. Ale urcite tam bude turbodira, preci jen atmosfera je atmosfera... Pri koupi bych sam dlouho vahal, ktery model zvolit...
Avatar - MeSiL
16. 3. 2007 21:28
Modely
Docela mě z toho svrbí jazyk, ale napište nekdo, jak je to s modely Porsche?! Jak je ktery vykonove zameren, cenove atd. Díky MOC :yes:
16. 3. 2007 11:22
Re: GT 2
tiez sa mi to nejak nezdalo."este viac vykonu ako Turbo"-to bez turba nejde
Avatar - Pierro
16. 3. 2007 09:55
911
Tak panstvo jestli si něco opravdu zaslouží můj bezmezný obdiv, pak je to právě tahle krasavice. 911 Turbo je fantastická GT2 pak přímo nadpozemská. Už se těším, až bude k dispozici více informací a fotek. Zvedám všechny palce a volám BRAVO PORSCHE ;-) :yes: :yes: :yes: :yes: