Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Nový VW New Beetle - Americký Brouk

Ondřej Láník
Diskuze (44)

Volkswagen připravuje novou generaci novodobého Brouka.

První New Beetle přišel na trh v době největší značkové expanze, jakou skupina Volkswagen v posledních několika desítkách let zažila. Po více než 12 letech se nyní připravuje druhé provedení New Beetla.

Nový nový brouk bude opět technicky vycházet z Volkswagenu Golf. Zatímco poprvé šlo o techniku čtvrté generace, tentokrát se pod krovky dostane základ z Golfu VI.

Model, který je doma především v USA, se bude i nadále vyrábět v mexické Pueble.

Premiéra se očekává už na lednovém autosalonu v Detroitu, uvedení na trh by mělo následovat s několikaměsíčním zpožděním.

S ohledem na velkou popularitu otevřeného provedení Cabriolet je celkem jisté, že se jej dočkáme s určitým časovým odstupem za uzavřenou verzí.

Ondřej Láník
Diskuze (44)
Avatar - Choochoo
18. 11. 2010 13:38
Re: Dobrá bída
Lepe bych to nerekl >:D
Stavajici Brouka nemusim, ale tohle je opravdu odporne. Italy a 500 bych zde vubec v souvislosti s timto odpornym autem vubec nezminoval, toto je snad moc i na podprumerny koncernovy design :no:
Avatar - kari.laz
16. 11. 2010 09:18
Re: ...
Tak jestli vypadáš jako dvouapůl tunový zgarb s velkým podvozkem, malým hořejškem a jsi užitkově k ničemu, tak se k tobě to X6 hodí. >:D
16. 11. 2010 09:09
Když Brouka...
tak jedině původního. New Beetle mě ped dvanácti zklamal naprosto šíleným interiérem, připadal jsem si, že sedím někde v půlce auta, přede mnou byla hora plastu a někde v dálce čelní sklo. Nepříjemný pocit. Tahle nová generace vypadá, jako by na původní karoserii New Beetle připlácli střechu originálu. Nelíbí se mi to.
16. 11. 2010 07:40
Re: Dobrá bída
Tak to si jeden z mála. Fiat 500 je aktuálne snáď najvydarenejšie retro.
Avatar - Blue Sun
15. 11. 2010 19:51
Re: NÁVRAT DO BUDOUCNOSTI
Ještě můžou být taky Mozartovo >:D