Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Vylepšená Porsche Boxster a Cayman v království LEDu

Libor Zezulka
Diskuze (8)
Porsche Cayman a Boxster čeká facelift. Mírně upravené modely automobilka testuje v drsných podmínkách severské zimy.

Porsche Cayman a Boxster právě prochází omlazovací kúrou, jejíž výsledek německá automobilka zaměřená na výrobu sportovních vozů (s výjimkou SUV Cayenne) představí veřejnosti v průběhu příštího roku. V případě modelu Boxster se jedná již o druhý facelift v posledních čtyřech letech, ale stejně jako v případě úprav minulých, ani tentokrát se nestane nic dramatického.

Porsche vsadilo na minimalismus a mírně přemodelovalo přední nárazník, jenž vyšperkovalo LED světlomety, větších zásahů se dočkala zadní část s novými, rovněž diodovými svítilnami. Lze předpokládat drobné úpravy interiéru a možné posílení motorů, podrobnosti však zatím nejsou k dispozici.

Libor Zezulka
Diskuze (8)
20. 3. 2007 12:13
Re: Porschatko
Ja si treba stale myslim, ze kdo si koupi boxster si ho koupi jenom proto, ze nema na 911. Mozna to tak neni, anebo si to jenom moc lidi nechce priznat :-! ;-) Ale cayman...to je jine kafe. A kdyby se mel rozhodnout, zda 911 nebo cayman S...tak fakt nevim nevim co bych delal...ale mam pocit ze cayman by to vyhral...
20. 3. 2007 11:12
Re: Porschatko
:yes: Radost pohledět,a to se říká studený německý design... ;-)
20. 3. 2007 10:58
Porschatko
Taky mate lidi pocit, ze Cayman je az moc krasny. Nic ve zlym, 911 je supr, ale sakra, ten Cayman, tak to je teda narez.
20. 3. 2007 07:23
Krásné bude ještě krásnější
U Porsche si zase řekli,že detaily dotváří celek, a tak nám mírně omladili své sportovní krásky...Pořád je co vylepšovat ;-) :yes: