Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Startech Land Rover Defender: Tuning do lesa

Jan Mička
Diskuze (9)
Tuning není pouze výsadou sportovních vozů. Důkazem toho je tento Land Rover Defender od úpravce Startech.

Nevíme, jak vy, ale my jsme se dočista zamilovali. Startech Defender by si možná zasloužil přepracovat přední část a především kryty světel, zbytek je ale takřka dokonalý. Bílým lakem karoserie se vlastně nikdy nic nepokazilo, boční nášlapy prahů však v terénu způsobí jisté omezení i u verze s krátkým rozvorem náprav. Na druhou stranu – kdo by jezdil s tímto skvostem do těžkého terénu? Startech pro Defender vybral zajímavá kola, v nabídce jsou však i klasická paprsková. Nová jsou i vnější zpětná zrcátka s integrovanými blikači, která si úpravce vypůjčil od Mercedesu třídy G.

Pokud vás nezaujal design exteriéru, z vnitřních úprav se stoprocentně posadíte na zadek. Řidičova zóna dostala skořepinové sedačky, čalounění kombinující kůži a Alcantaru a přepracovanou středovou konzolu. Ta podle nás dostala bílou barvu nejspíš omylem, Startech však nabídne i další kombinace odstínů. Na stylu se neubralo ani vzadu. K dispozici je čtveřice sklopných míst k sezení a dřevěná podlaha. Pro zlepšení tuhosti karoserie byla za přední sedačky instalována torzní příčka.

Bližší informace zatím úpravce nezveřejnil. Zajímá nás motor a především cena této kompletní úpravy. Více detailů přineseme po představení vozu na frankfurtské výstavě.

Jan Mička
Diskuze (9)
Avatar - PeterLuk
6. 9. 2013 19:52
Mne sa naopak presok páči...
...odkazuje na staré Land Rovery/Santany/Ivecá a to mi páči. Samozrejme, chrómu mohlo byť menej aj svetlá iné, alw predok sa mi páči. :yes:
Avatar - EauRouge
6. 9. 2013 18:09
Re: parada
Ty už opravdu nemáš žádnej vkus.
Avatar - happy_driver
6. 9. 2013 16:06
....
Autor zjavne nema ponatia o com pise, zrejme su jeho obvykle temy high society a glamour. :no: Tak aj vyzera nadpis clanku.

S jazdou v lese tato uprava nema nic spolocne, pneumatikami pocinajuc a chybajucimi upravami konciac. Lenze to by autor clanku musel mat aspon elementarny prehlad v tematike a vediet, ze Startech nie je upravca zamerany na offroad. Ked sa chcel ohanat lesom a terenom mal napisat o niektorej uprave od skutocnych offroadovych specialistov ako Matzker, 4x4Offroadcars alebo 4ward4x4, ked mam ostat len v Nemecku.

Proste pisalkovska bieda - "boční nášlapy prahů však v terénu způsobí jisté omezení i u verze s krátkým rozvorem náprav...." - keby si ten expert dal aspon tu namahu zistit, ze naslapy nie su najnizsim miestom, ktore by obmedzovalo prechodovy uhol....omg. 100x :no:

Auto samotne je fajn, ale toto si nezasluzilo.
Avatar - happy_driver
6. 9. 2013 15:49
Re: parada
Frajerina? Kde? .....hahaha. :no:
Avatar - 3_diamanty
6. 9. 2013 13:05
parada
toto je neskutocny defender ;-) :yes:

tak tomuto vravim skutocne frajerina..... s velkym F :yes:

k dokonalosti mi chyba uz len rezerva na kapote, nasavanie vyvedene na strechu a zadny rebrik :yes: [odkaz]