Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Subaru WRX STI tS Type RA: Lepší podvozek pro pouhých 300 aut

David Bureš
Diskuze (8)
Limitovaná edice WRX STI tS Type RA dostala speciální podvozek. Za příplatek je dostupný karbonový spoiler nebo sedačky Recaro.

Automobilka Subaru uvádí na domácí japonský trh model WRX STI ve speciální edici tS Type RA. Automobil s nic neříkajícím názvem bude výhradně dostupný na japonském trhu.

Edice se chlubí především speciálním podvozkem, který disponuje novými vzpěrami a pružinami. O zastavení se stará brzdový systém Brembo se zlatě lakovanými třmeny, které jsou vpředu šestipístkové a vzadu dvoupístkové.

Vzhled japonského sedanu vylepšuje přední „lízátko“ nebo 18palcová kola z lehkých slitin v černém provedení. Uvnitř nechybí volant s koženým věncem s červeným prošíváním, kožená hlavice řadicí páky nebo anatomická sedadla.

Připlatit si je možné za paket NBR Challenge (NBR je zkratka pro Nürburgring), který auto vylepší o karbonový spoiler, 18palcová kola z dílny firmy BBS obutá do pneumatik Bridgestone Potenza RE070 a přední sedačky Recaro. Nechybí samozřejmě ani nutné nálepky s obrázkem Nürburgringu.

Zákazníci mohou WRX STI tS TYPE RA objednávat pouze ve třech odstínech karoserie – bílé perleti, oranžové perleti Tangerine a „subarovsky“ modré Mica.

Subaru vyrobí pouze 300 exemplářů tohoto automobilu, přičemž 200 z nich bude disponovat sadou NBR Challenge. Zájemci jej mohou objednávat pouze mezi 23. srpnem a 23. prosincem letošního roku. Japonské ceny začínají na částce 4,41 milionu jenů, což je při současném kurzu zhruba 881.000 korun.

David Bureš
Diskuze (8)
Avatar - flyboyeda
3. 7. 2013 21:30
Re: _
Třeba Silvia
3. 7. 2013 20:43
Re: Nicneříkající RA
Jdou nalézt i přestavby.
Avatar - flyboyeda
3. 7. 2013 20:16
To zní hrozně : lepší podvozek pro 300 aut
zní to jakoby ostatní modely měly podvozky šunty i když to není pravda

3. 7. 2013 19:07
_
Tot neplati jen u Subi. Spousta japonskych specialek - rekl bych, ze spise drtiva vetsina - jest s volantem na prave strane..
Avatar - JDM
3. 7. 2013 18:33
Re: Nicneříkající RA
[odkaz] sice jen replika ale stačila by >:-[]