Subaru zve na Pražský Rallysprint 2010

Prezentace klienta
Diskuze (1)
Divácky atraktivní zakončení soutěžní sezony se odehraje už tento víkend v Praze a okolí.

Subaru ČR zve na jednu z posledních motoristických akcí v letošním roce. Jako již tradičně se na začátku prosince pojede atraktivní Pražský Rallysprint, kde budete moci vidět přední rallyovou špičku v exhibičním tempu.

Letošní 16. ročník závodu startuje v pátek 3.12.2010 večer a pokračuje v sobotu 4.12.2010 celý den. Centrem závodu je Strahov, kde soutěž začíná i končí. Připraveny jsou ale i divácky atraktivní rychlostní zkoušky ve Velké Chuchli a mezi Karlíkem a Roblínem, jihozápadně od Prahy.

Erzeta, která se na dostihovém závodišti ve Velké Chuchli jela loni poprvé, bude mít letos 100% šotolinový povrch. I letos budou moci diváci vidět velkou část trati přímo z velké tribuny.

RZ Subaru Legacy, která otvírá i uzavírá Pražský Rallyesprint, zavede jezdce dovnitř stadionu na Strahově, kde se 60 posádek utká v zajímavých duelech. Původní zámkovou dlažbu letos nahradí litý beton, bude zde i více místa pro smyky a případná kolečka pro fandící diváky.

Aktuální počasí v Praze navíc slibuje nejen tradiční strahovskou podívanou, ale i trochu ze švédské rallye a rallye 1000 jezer.

Seznam přihlášených posádek, přístupové mapy a harmonogram jednotlivých rychlostních zkoušek naleznete na stránkách www.prazskyrallysprint.cz.

Hlavním partnerem 16. Pražského Rallysprintu je Subaru Legacy.

Prezentace klienta
Diskuze (1)
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly
Avatar - positivemind
2. 12. 2010 01:57
Cenzura
Mrzí mne, že v rámci PR je zde prováděna cenzura, kdy redakce smazala můj původní příspěvek odkazující na její chybu.

Hanba vám! :no: